spusti se pc obrazovka ne

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
reason
Nováček
Nováček

spusti se pc obrazovka ne

Příspěvek od reason »

zacalo to tim ze jsem chtel snizit teplotu cpu a sys., tak jsem otevrel case a dal sem tam klasicky vetrak (nic jinyho sem v ten moment nemel u sebe :) ), f pohode teplota mi klesla u cpu tak o 4 a sys tak o 3 stupne ... ale po 30 min mi zacal pc mega pipat a cely zamrzl, tak sem vypnul zdroj .. pak sem pc chtel zapnout ale nezapla se obrazovka a pri startu to hodne krat piplo, po dalsich pokusech se mi pc zapl a v corecenter sem zjistil ze mam v sys. 0 otacek, pak jsem chtel pripojit net a zjistit jestli to neni naky bug a pc mi zamrzl a zacal zase nechutne pipat .. a ted uz se mi pc jen zapne ale obrazovka ne a pri startu pipa .. vyzkousel jsem uz cely pc rozdelat a vydelat ho z case jestli se neprehriva, tak sem ho sestavil na stole ale porad nic :( ..
sestava: intel celeron D 3.24GHz, 512MB DDR2, GeForce 6600 256MB a zakladka MSI Neo2 Platinum nebo tak nak .. zdoj mam 500W eurocase asi mesic stary .. os win xp pro sp2 ... muzete mi pls poradit? :sad: :(
rochne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: spusti se pc obrazovka ne

Příspěvek od rochne »

kdyz pipa, znamena to, ze je nekde nejaka hardwarova chyba (proste je vadnej, nebo neni pripojenej nejakej hardware) tzn. zes neco odpalil! kdyz jsou otacky na system. fanu 0 tak to znamena ze se netoci (pro priste) kdyz se netoci tak ani nechladi, kdyz nechladi tak se prehreje ... a vtom bude zakopanej celej problem, neco si asi odpalil ...
reason
Nováček
Nováček

Příspěvek od reason »

to uz mi nekdo rekl ale nemam moznost vyzkouset "menit kus po kusu" a tim zjistit co sem vodsmazil, takze nemoh by jsi byt konkretnejsi? a jak je mozny ze kdyz tu skrin otevru a vic ji zacnu "chladit" ze to vodsmazim :(
rochne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rochne »

nic neodsmazis :( nevim cos odpalil, tak nemuzu poradit, muze to bejt cokoli (Procak, MB, Grafarna, Ram) ...
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

http://www.amptron.com/html/bios.beepcodes.html tady mas kody toho pipani, podle toho to poznas konkretneji (v tabulce uprostred)

//edit: upravena URL
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

jakej je tam bios, nevis? na strankach MSI je psano ze verze3.6 resi neco s teplotou CPU, mohlo by to pomoci
http://www.msi.com.tw/program/support/d ... 626&kind=1
....ze by to byl MELOUN
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“