Jaký Athlon mám?
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- Vaultman
- Nováček

-
Jaký Athlon mám?
Dobrý den.
Koupil jsem si AMD Athlon 64 3200+, ale v CPU-Z mi to píše že mám AMD Athlon 64 X2 3200+. Stala se někde chyba? Nebo je to jenom různé označení pro jeden procesor? Mimochodem, L1 cache je jen 64 KB. Ale mělo tam být 128 kB (aspoň to tak prodavající uváděl).
Díky za radu
Koupil jsem si AMD Athlon 64 3200+, ale v CPU-Z mi to píše že mám AMD Athlon 64 X2 3200+. Stala se někde chyba? Nebo je to jenom různé označení pro jeden procesor? Mimochodem, L1 cache je jen 64 KB. Ale mělo tam být 128 kB (aspoň to tak prodavající uváděl).
Díky za radu
- sacrifice
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- oneill_sx1
- Začátečník

- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Stáhni si CPU-Z 1.35, projeď nějakýma testama a poznáš jestli máš SC nebo DC 
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Ehm, na to sem zapoměl.
Už hodně dlouho sem tuhle kláves. zkratku nepoužíval.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...