už si nevim rady

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
jarahana
Nováček
Nováček

už si nevim rady

Příspěvek od jarahana »

Mam 21 palcovy monitor nastaveny 1600x1200. Asi jednou tydne se mi pri praci najednou zužil obraz. Vždy pomohlo prestartovani PC, a ted už ani to ne. Obraz se neda NIJAK rozšířit. V poslednich dvou týdnech zacal monitor na 1 den fungovat na spravne nastaveni a pak zase NIC. Preinstaloval jsem WINDOWS a NIC. Zkousel jsem dve graficke karty - bez výsledku. Je snad vadny monitor (Hunday F230) ? Diky moc za pripadnou pomoc
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

kabel si kontroloval?
a jestli tam chybi jedna barva, tak monitor asi mrtvej
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
jarahana
Nováček
Nováček

Příspěvek od jarahana »

kabel jsem premeril je vporadku a barvy jsou vsechny, monitor jsem koupil pred 3 roky, pri ruznych frekvencich se obraz meni, ale bohuzel nejde vice roztahnout nes na dve tretiny sire monitoru
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

mam tiez ten problem..z nicoho nic sa mi zuzil obraz a nejde rozsirit.nechapem.na kazdej strane chybaju asi 2cm..hansol 730ED to je.este je asi rok v zaruke ale nechce sa mi byt 30dni bez kompu...nejake rady?
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

pouzit punkci celkovyho zvetseni a pak upravit vejsku
van Bellen
Začátečník
Začátečník

myslis funkciu RECALL ? to som dal ale vysku upravim a sirka nejde.dam na 100 a stale to iste..nechapem,nedavno sa mi stalo ked som naistaloval diablo2 a pri spusteni som hru mal prepnutu do 2d a obrazovka zacala blikat.nechce sa mi verit zeby to bola pricina...
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

asi tam chcipla cast vychylovani, to se obcas stava, sou tam pouzity desne levny soucastky
podle me ti udelaj vymenu kus za kus na pockani

a jinak sem myslel zoom jako takovej
u me na DELLu je v menu horizontalni velikost, vertikalni velikost a este zoom (celej obraz)
van Bellen
Začátečník
Začátečník

tiez tam mam zoom no je na 100(max)...akurat ze som kupoval vo velkosklade a tam vsetko beru na 30dni.rozmyslam ci by to nevedeli opravit niekde pokial to nie je narocne...
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

no vono to muze bejt i dost slozita oprava, takze te muze vyjit klidne na cenu novyho moance
to se jenom takle neda rict, co tomu je
a za diagnostiku zavady + urceni ceny das tak 500-1000, jestli se to to vyplati :roll:
podle me by bylo lepsi vzit si nakej 17" z bazaru na to dobu a pak ho zase prodat, nebo nechat jako zalozni, ceny se pohybujou kolem 500-1500 potle kvality
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“