sb live

Linux, Unix, Solaris, OS/2 atp.
Odpovědět
bfgskrkxx
Začátečník
Začátečník

sb live

Příspěvek od bfgskrkxx »

neviete mi niekto poradit ako nastavit sb live na slacku 9.1? len chrci
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

http://www.abclinuxu.cz/Search

Dej si vyhledat SB live a pak si to tam zkus najít.

Jednou jseš Linuxák, tak se musíš naučit, když ti něco nejde, hledat pomoc v Internetu. To je pro Linuxáka nutnost... :wink:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Gargamel_968
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gargamel_968 »

2 TomV: takove veci se lockuji nebo mazou!
Jinak: nepouzivat emu10k1, ale ALSA! emu10k1 tusim neni podporovany v kernelech 2.6
Sapphire suxxx
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Gargamel_968 píše:2 TomV: takove veci se lockuji nebo mazou!
Jinak: nepouzivat emu10k1, ale ALSA! emu10k1 tusim neni podporovany v kernelech 2.6
Trocha tolerance nikoho nezabije... :-) Nejsme Linuxové DF, proto aspoň já osobně tady takovéhle dotazy víceméně toleruju. Ale asi sem dám info, které bude odkazovat linuxové lamy na DF ABC Linuxu, protože tady je jim stejně schopno poradit jenom minimum lidí...

Jinak, já používám ALSA už asi rok k plné spokojenosti, a to i na kernelech 2.4.x (22, 23, ac-patche,...). Emu10k1 by měl být podporovaný pod 2.6 v případě, že zapneš v jádře podporu OSS. Ale nevim to jistě, musel bych se podívat... Na druhou stranu, proč používat staré ovladače, když máme k dispozici ALSA, že... :)
Gargamel_968
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gargamel_968 »

TomV píše:
Gargamel_968 píše:2 TomV: takove veci se lockuji nebo mazou!
Trocha tolerance nikoho nezabije... :-) Nejsme Linuxové DF, proto aspoň já osobně tady takovéhle dotazy víceméně toleruju. Ale asi sem dám info, které bude odkazovat linuxové lamy na DF ABC Linuxu, protože tady je jim stejně schopno poradit jenom minimum lidí...
Sak jo 8-) U nas na 4u se to resi radikalneji, protoze by tam byl bordel v techhle neuzitecnich dotazech :razz:
TomV píše:Jinak, já používám ALSA už asi rok k plné spokojenosti, a to i na kernelech 2.4.x (22, 23, ac-patche,...). Emu10k1 by měl být podporovaný pod 2.6 v případě, že zapneš v jádře podporu OSS. Ale nevim to jistě, musel bych se podívat... Na druhou stranu, proč používat staré ovladače, když máme k dispozici ALSA, že... :)
Uz jsem se setkal i s nazory ruznych lidi, kteri odpovedeli presny opak - proc pouzivat ALSU kdyz mame OSS :o
U mne delalo emu10k1 divy se zvukem, orezane vysky byly na dennim poradku.

Kdyz uz jsme u toho, zajimalo by mne, jak zprovoznit ruzne EAX efekty pod Linuxem, tusimze v baliku k emu10k1 byly nejake utilitky a jednodussi programovaci jazyk na toto, ale v ALSA nic :sad: Nijak moc jsem po tom jeste nepatral...
Sapphire suxxx
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

To já právě taky ne. Mám v kompu Audigy a taky bych celkem zkusil rozchodit EAX. Ale mám před maturou, takže na to teď vůbec nemám čas; uvidím potom... :)
bfgskrkxx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bfgskrkxx »

zial drivery alsa mi nefunguju tie od creative mi pre istotu trikrat stiahlo chybne. diskusne fora na abc linuxu su dobra vec no tam som sa odpovede nedockal preto som sa opytal tuto. je mi luto ze niektorych moja otazka urazila
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

bfgskrkxx píše:zial drivery alsa mi nefunguju tie od creative mi pre istotu trikrat stiahlo chybne. diskusne fora na abc linuxu su dobra vec no tam som sa odpovede nedockal preto som sa opytal tuto. je mi luto ze niektorych moja otazka urazila
Pošli link na ten ovladač od creative, něco s tím uděláme... Co tam máš za jádro ? To by mělo mít vlastní OSS ovladač, tím by se obešla nefunující (? :? ) ALSA.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Linux a podobné“