som prihlaseny cez proxy server, ktory dynamicky nme neznamym algoritmom meni IP adresu. asi v dosledku toho sa musim do Pctuningu prihlasovat aj niekolko krat, kym sa mi to podari. aj potom ked odoslem prispevok k nejakemu clanku, tak mi ho casto server odmietne. s odovodnenim, ze nie som prihlaseny.
predpokladam, ze server kontroluje IP adresu prihlaseneho a kedze sa mi meni pomaly kazdym kliknutim do browsera je takmer nemozne nieco odoslat.
.
je mozne vynut kontrolu IP aspon pre niektorych uzivatelov ? mohlo by to byt nastavitelne niekde v osobnych udajoch.
kontrola IP adresy serverom PC tuning
- clovek1
- Nováček
-
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- Primátor
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Aigor
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
jj, delejte si srandu
mam stejnej problem, tak to dobre znam. Na OCguru me to vyresil az vbulletin, tady musim pouzivat volbu automaticky prihlasit, jinak bych si taky ani neskrt.
PS: U me je to tim, ze zamestnavatel ma celou sit (par tisic PC) pripojenou do verejneho netu pres soustavu proxy serveru, protoze se cesta pripojeni behem session dynamicky podle zateze meni, dela to v autorizaci jednodussich systemu takovyhle psi kusy

mam stejnej problem, tak to dobre znam. Na OCguru me to vyresil az vbulletin, tady musim pouzivat volbu automaticky prihlasit, jinak bych si taky ani neskrt.
PS: U me je to tim, ze zamestnavatel ma celou sit (par tisic PC) pripojenou do verejneho netu pres soustavu proxy serveru, protoze se cesta pripojeni behem session dynamicky podle zateze meni, dela to v autorizaci jednodussich systemu takovyhle psi kusy

- Geeker
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: