a máš to ozkoušený? uvažuju že bych si nějakej koupil.. kolik myslíš že by bylo vhodný investovat?Digitaldoom píše:jo to de taky ale ta koordinace dvou rukou je fkat blbákoza píše: a co třeba game pad s analogama?pořád tě to nutí zatáčet oběma což nejde
) ne vážně je na tuhle hru joystick nejlepší
rychlý přesný
Trackmania Nations ESWC
Moderátor: Baneshee
- koza
- Začátečník

- spirit64
- Mírně pokročilý

- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mám odzkoušený všechno ....
klávesnice: lepší než volant ale rozhodně má velkou slabost protože na klávesnici nikdy neprojedete trat dokonale jelikož neexistuje nic jako trochu plynu trochu brzdy
bď plyn nebo brzda nebo nic ... nic mezi
takže pokud to s dobrým umístěním myslíte vážně tak s klávesnicí na absolutní špičku nikdy máít nebudete ... ujedou vám o sekundy a navíc v první 1000 na světě se jezdí na rozdíly 00.01s
takže vítěz má 23.30 a vy s 23:39 ste klidně 12tý 
Volant: MoMo v mém případě .... to je u týhle hry divný a navíc likvidační k volantu
a skoky doooost divný 
Gamapad: nějaký logitech rumblepad s dvěma analog joy ... to už je lepší sem rychlejší než na klavesnici (na klavesnici sem se dostal na 37místo v CZ a víc to nešlo) ale je to vcelku o nerv protože neustále dělám oběma rukama to samé takže místo abych jednu držel vpřed a druhou zatáčel oběma zatáčím a to mě dovádí k chybkám na trati=ztráty
joytick: asi nejlepší ovladač na tuhle hru ... rychlý přesný rychle se na něj zvykne ... doporučuji pořídit opravdu přesný s větším odporem (logitechy jsou OK) zpětná vazba zbytečnost ... plynulá rychlá a přesná jízda ve výskoku se dají skoky krásně jemně ovládat bez většího zpomalení , zatáčky se jezdí pod plynem jemé brždění jemné změny směru prostě nejlepší ovladač
tak doufám že to pomůže
klávesnice: lepší než volant ale rozhodně má velkou slabost protože na klávesnici nikdy neprojedete trat dokonale jelikož neexistuje nic jako trochu plynu trochu brzdy
Volant: MoMo v mém případě .... to je u týhle hry divný a navíc likvidační k volantu
Gamapad: nějaký logitech rumblepad s dvěma analog joy ... to už je lepší sem rychlejší než na klavesnici (na klavesnici sem se dostal na 37místo v CZ a víc to nešlo) ale je to vcelku o nerv protože neustále dělám oběma rukama to samé takže místo abych jednu držel vpřed a druhou zatáčel oběma zatáčím a to mě dovádí k chybkám na trati=ztráty
joytick: asi nejlepší ovladač na tuhle hru ... rychlý přesný rychle se na něj zvykne ... doporučuji pořídit opravdu přesný s větším odporem (logitechy jsou OK) zpětná vazba zbytečnost ... plynulá rychlá a přesná jízda ve výskoku se dají skoky krásně jemně ovládat bez většího zpomalení , zatáčky se jezdí pod plynem jemé brždění jemné změny směru prostě nejlepší ovladač
tak doufám že to pomůže
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- spirit64
- Mírně pokročilý

- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No tak na volatnu s Force Feedbackem to je vážně brutal (mám Thrustmaster Force Feedback GT)...to je vo zničení. Tam a sem, sem a tam...hrůza. Zůstanu u šipek nebo si pučim od kamoše pad
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- koza
- Začátečník

- WiRuZik
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
tak nespat a hrat, at tim zebrickem stoupame dale vzhuru! 
CPU: AMD Barton 2500+@2123Mhz (11*193MHz), MB: ASUS A7N8X-Deluxe, RAM: 2*512MB DDR400 A-Data 2,5-3-3-6, HDD: Seagate SATA 120GB, VIDEO: Sapphire Radeon 9500np 128MB @ R9700 (349/316) CAT 4.7, DVD: Pioneer, MON: 17" ADI Dynaflat, WINDOWS XP SP1
3DMark01 / 03 .....16.104b / 5.446b
3DMark01 / 03 .....16.104b / 5.446b
- Rammstein
- Začátečník

- XuB4nU
- Začátečník

Pokud mas na mysli Trackmanii Nations,o ktere se tu diskutuje,tak je free ke stazeni na http://www.trackmanianations.com/indexUk.phpRammstein píše:Cau, lidi nema tu nekdo originální CD s Trackmanii ? Pokud ano, tak me pls napiste PM a ja se vam ozvu, Diky moc...
Na tomto světě jsou dva typy lidí - dobří a zlí. Ti dobří lépe spí
a ti zlí se daleko radši probouzejí.....Woody Allen
a ti zlí se daleko radši probouzejí.....Woody Allen
- Rammstein
- Začátečník

- NeverMind
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- sandro742...
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
:)
mozna by to trosku chtelo ozivit
... zacinaj se nam rozjizdet souteze o ceny na webu http://www.united-games.cz nebo teda spis uz zacali, takze kdo ma chut se k tomu vratit a konecne o neco hrat, tak sou konecne sance
... doufam ze to tu ozije
i kdyz asi ne
...
- pilarius
- Začátečník

- sandro742...
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
SF
no jeste by ji mela mit, ale at prohledavam registry jak chci, nemuzu nic najit... takze netusim, ale poznas to pri prvnim spusteni hry... bud se to na instalaci SF opta nebo ne... jestli se to opta, tak das NE a papa tmn 
- Eagler
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Rozjíždím nové webové stránky a také první stránky v čr, které se budou zabývat dosud nevydanou TrackManií Forever. Určitě navštivte. Odkaz. 
DESKTOP 2019:
CPU: AMD Ryzen 5 1600X + AMD Wraith Max Cooler
MB: MSI X470 Gaming pro Carbon
RAM: Crucial 16GB KIT DDR4 3466MHz
GPU: AMD RX580 8GB
HDD: WD Black NVMe SSD, M.2 - 500GB, WD SSD Blue 3D NAND, 2,5" - 500GB + 3x 500 GB
Source: Corsair HX Series HX850 - 850W
Case: Corsair Obsidian Series 750D
NOTEBOOK: HP EliteBook 8540W - Funguje mi spolehlivě 10 let bez závad - jsem na něj pyšný- UPDATE 2019 - už je pomalý
NOTEBOOK: MacBook Air 2015 - je to skladný POMALÝ šnek s dlouhou výdrží
DESKTOP 2:
CPU: Intel Pentium Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00Ghz
MB: ASUS P5E3
RAM: 2x1GB Corsair DDR3 1066MHz XMS3 + 1GB ADATA
GPU: MSI GeForce 8800GTS 320MB - odešla, už nevím co tam mám
Audio: SoundBlaster Audigy 4
HDD: Seagate Barracuda 7200.10 320GB
Power: Fortron Blue Storm II 500W
Case: CoolerMaster Centurion 534
DVD: LG Mouse: Logitech G400
Keyboard: Logitech G11
LCD: SAMSUNG 2053BW + SAMSUNG 940B
FAN: Zalman CNPS9700 NT + 2 chassis fans
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Funguje niekomu TMN pod Vistou? Vista mi nedovoli nainstalovat starforce ktory je sucastou instalacie hry, takze si nespustim ani hru...
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
MichiGen píše:Vista mi nedovoli nainstalovat starforce
- Maxtor
- Začátečník

-
Re: Trackmania Nations ESWC
Mam tady problem s TrackMania Nations Forever..
Zadara se to jevi jako paradni volba pro sitove hrani.. jenze.. nacpal jsem to na notebook s Radeonem 7500, trochu osekal detaily.. parada.. prumer nekde kolem 40fps..
Pokud ale vytahnu z notasu wifi kartu (PCMCI) framerate padne okamzite k cca 3fps.. nechapu co se deje..
At k tomu je nejaky info po dosavadnich pokusek.. neni to problem notebooku, kde vsechny ostatni veci jedou bez problemu dal.. je to problem ciste TM.. dalsi vec, ktere jsem si vsiml potom je, ze i kdyz se ke svemu virtualnimu uctu neprihlasim a zustanu v offline modu, wifi karta blika a neco dela jak o zivot..
Nemel nekdo stejnou zkusenost..?
Zadara se to jevi jako paradni volba pro sitove hrani.. jenze.. nacpal jsem to na notebook s Radeonem 7500, trochu osekal detaily.. parada.. prumer nekde kolem 40fps..
Pokud ale vytahnu z notasu wifi kartu (PCMCI) framerate padne okamzite k cca 3fps.. nechapu co se deje..
At k tomu je nejaky info po dosavadnich pokusek.. neni to problem notebooku, kde vsechny ostatni veci jedou bez problemu dal.. je to problem ciste TM.. dalsi vec, ktere jsem si vsiml potom je, ze i kdyz se ke svemu virtualnimu uctu neprihlasim a zustanu v offline modu, wifi karta blika a neco dela jak o zivot..
Nemel nekdo stejnou zkusenost..?