ENERMAX LIBERTY 500W vs. FORTRON EPSILON 600W

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
medas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medas »

já ho mám už dlouho 500W (enermaxe) ,ale zatím jsem ho testl jenom u kamoše na sestavě moje sestava se protáhla ze 3700+ přes s.AM2 přes conroe E6600 tak čekám až příjde a kupuju :)
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

OXI píše:Mam debilní dotaz a z čeho bery ty údaje? neni to přesný, ale o něčem to snad vypovídá ne?
beru to zo senzorov dosky, myslim ze to ma nastarosti IO controller, ale tie udaje su asi v tolerancii +-10 percent takze to je onicom... 100x Presnejsie odmerias voltmetrom napichnutym na molex :wink:
xjo
Nováček
Nováček

Příspěvek od xjo »

Účinnost Epsilonu 600W a výkon mě lákají, mám však obavy z hlučnosti. Máte někdo zkušenost, zda je o moc hlučnější než Enermax Liberty 500W ?
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

jisteze epsilon :)
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aliencz »

Jsem čerstvým majitelem Enermax Liberty 500W a rovnou potvrzuji, že co se týče hluku, tak je to doslova šok. Skoro úplné ticho. Měl jsem už v PC cca 5ks zdrojů s 12cm fan vč. špičky Seasonic S12, ale Enermax je suverénně v tichosti válcuje. Zatím největší skok ve ztišení PC, co se mi kdy podařilo udělat. Nejde totiž jen o zvuk/hluk fanu, ale i o celkový "hluk" zdroje a Enermax je prostě "mrtvej", ticho, jako v hrobě. Seasonic S12, ač vítěz testu na SH, mě tedy spíše zklamal, kromě toho, že byl vadný, byl hlučnější a bez kablemanagementu, což mi později v porovnání s Enermaxem přišlo jako další mínus.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“