integrovana ZK!!

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Rab
Nováček
Nováček

integrovana ZK!!

Příspěvek od Rab »

Mam takovy problem: Mam integrovanou zvukovku a desce asus M2N32-sli a nemam ji nainstalovanou. pri instalaci mi to hlasi, ze nemuze najit nejaky misrosoft HD audio hotfix!!!! Kde ho mam najit????
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

zeby na webu microsoftu? asi hrozne tezky si opsat to co to po tobe chce a vlizt na web microsoftu a dat vyhledavat co?
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Rab
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rab »

Nejsem ko**t!!!!! Tam jsem neco takeho nasek ale pri instalaci mi to napise: nainstalovana verze systemu Windows nesouhlasi s aktualizaci kterou se pokousite nainstalovat!!:(
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

taxis asi stahnul spatnou verzi nejlepsi je mit system zazaplatovy od MS automaticky pres automatic update pokud mas XP coz jsi nam neprozradil jeste sem nevidel ze by mi naka zaplata od MS nefungovala.

jinak HD audio hotfix se tu nekde resil kvuli HD prehravani
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Rab
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rab »

mam xpcka ale cokoliv k tomu stahnu a instaluji tak je to na hovno!!! Kuwa ani nemuzu hrat hry bez te podelane zvukovky!!!
squzzer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od squzzer »

možná je IZK poškozená pokud nic nepomůže tak to budeš muset reklamovat :)
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

2 Rab: Chápu, že to člověka naštve, ale jestli se nezačneš vyjadřovat slušně, tak ti ten thread vyhodím tak rychle, že se nestačíš divit.

Jinak, možné je všechno, může být vadná, může být špatná verze ovladačů - zkus stáhnout novější, nebo (pokud jsou to nejnovější) i starší. Prostě jiný.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Rab
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rab »

Hmmmm sorry ale trochu mi to ujelo z pusy:) Divam se po foru a vidim ze nekdo mamstejne problemy jako ja:)Tak jsem to jednoduse vyresil hodil jsem tam SB 5.1 a je po problemech!! Muzu poslouchat do aleluja:)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“