Mám "menší" problém s notebookem Acer Aspire 1363wlmi,mám zformátovaný disk a i když by měl NB bootovat z CD, tak bootuje jen z čeho se mu chce.Konkrétně jsem zkoušel 3 linuxové live distribuce, RescueCD(nebootuje),Slax(nebootuje),Ultimate boot cd(Bootuje!!!) a potom instalační cd WIn XP Profi- Nebootuje a Win 98-taky ne. Nevíte někdo pls čím by to mohlo být?
chci tam nainstalovat Win XP ale to z UBCD nemůžu.....nebo snad ano? uvítám každou radu....
Notebook nechce bootovat z CD...
Moderátor: Don
- marek16
- Začátečník
- lolo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- marek16
- Začátečník
- Geeker
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Notebook nechce bootovat z CD...
U tech WinXP nezapominas stisknout libovolnou klavesu? Kdysi davno jsem se tak taky napalil. byl jsem zvykly na boot z 98 kde t najelo samomarek16 píše:Mám "menší" problém s notebookem Acer Aspire 1363wlmi,mám zformátovaný disk a i když by měl NB bootovat z CD, tak bootuje jen z čeho se mu chce.Konkrétně jsem zkoušel 3 linuxové live distribuce, RescueCD(nebootuje),Slax(nebootuje),Ultimate boot cd(Bootuje!!!) a potom instalační cd WIn XP Profi- Nebootuje a Win 98-taky ne. Nevíte někdo pls čím by to mohlo být?
chci tam nainstalovat Win XP ale to z UBCD nemůžu.....nebo snad ano? uvítám každou radu....