MX 440 -problém při startu Windows

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Pavluch
Nováček
Nováček

MX 440 -problém při startu Windows

Příspěvek od Pavluch »

Kvůli snížení hluku jsem vyměnil na kartě Chaitech MX 440 ventilátor -ten funguje bezproblémově. Ale při náběhu Windows XP Pro dojde proces jenom po černou obrazovku s nápisem Windows a běžícím ukazatelem a před modrou obrazovkou Vítejte, se monitor (LCD) vypne do stavu standby. V jiném počítači karta naběhne bez problémů a to platí i po navrácení do původního ventilátoru. Jiná karta ( GF 6600) funguje v obou počítačích bez problému. Poradí mi někdo ( já vím - zahodit)? Díky.
imperator
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od imperator »

nasadil si dobre ten chladic ?? moze to robit prehrievanie
predtym nez si ho dal to nerobilo ?
nevybral si GK aby si dal chladic a nastartoval pc ? (ci to neslo potom napr na integrovanej GK a monitor alebo drivre to nevedja prepnut)

reinstaloval si drivre od GK a monitoru ?
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

co obnovovaci frekvence monitoru... neni moc vysoka pro urcite rozliseni?
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
ghosthunter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ghosthunter »

Urcite bych preinstaloval ovladace, pokud na jinem pc grafika jde...
Gigabyte GA-B85M-DS3H-A | Intel Core i5-4590 | 16 GB Kingmax DDR3-1600 | Sapphire Radeon HD 7770 | SSD OCZ-ARC100 120GB | SATA Barracuda 2TB | Sound Blaster Audigy Fx | Creative GigaWorks T20 Series II | …
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“