Leadtek WinFast A7800 GS TDH versus MicroStar NX7800GS-TD256
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- LoWang
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Leadtek WinFast A7800 GS TDH versus MicroStar NX7800GS-TD256
Uvažuju nad koupí 90nm GeForce7800 do AGP, pač to vypadá jako nejlepší volba do AGP, pokud si zatím nechcu upgradovat celý poč s deskou a CPU. Ty s 90nm se poznaj podle 1200MHz pamětí. Zjistil jsem pár informací o těchto dvou kandidátech, ale nemůžu se rozhodnout... Microstar mají na CzechComputer za 6 944 bez DPH a Leadtek v LTECu za 6550... Je mezi nimi nějaký významný rozdíl kvůli kterému bych měl dát přednost tomu či onomu?
Those that are last, may yet be first...
Appleseed: Core2Quad Q6600 @3.7GHz+AC Freezer 7 Pro, 4GB RAM, GeForce GTX275, 2x750GV Samsung, Vista 64bit home
Appleseed: Core2Quad Q6600 @3.7GHz+AC Freezer 7 Pro, 4GB RAM, GeForce GTX275, 2x750GV Samsung, Vista 64bit home
- shadow
- Středně pokročilý

Všechny 7800 GS mají v defaultu na pamětích 1200 Mhz efektivně, bez ohledu na výrobní technologii, takže tím se nenech mást. Pokud vím, tak na těch 90nm jede právě jen Leadtek.
Každopádně jdi určitě do toho Leadteka - perfektní OC, přitom se nijak se nepřehřívá. To je dáno tím 90 nm výrobním procesem, ale také přístupem Leadteku ke svým produktům, které jsou po léta ověřené.
MSI má 110nm a není to taková sázka na jistotu, jako Leadtek. Také portfolio jejich produkce zahrnuje daleko více produktů, zatímco Leadtek se specializuje hlavně na produkty pracující s grafikou, TV obrazem, video obrazem i GPS
. Netříští svůj záběr i na základní desky nebo mp3 předhrávače
. Tím nechci ale říct, že by MSI byla ale nějak špatná značka. Pokud bych si měl ale vybrat, určitě bych vzal ten Leadtek a ověřil bych si, zda prodávají toho skutečně 90nm, a nejde o nějaký výprodej starších zásob se 110nm..
Každopádně jdi určitě do toho Leadteka - perfektní OC, přitom se nijak se nepřehřívá. To je dáno tím 90 nm výrobním procesem, ale také přístupem Leadteku ke svým produktům, které jsou po léta ověřené.
MSI má 110nm a není to taková sázka na jistotu, jako Leadtek. Také portfolio jejich produkce zahrnuje daleko více produktů, zatímco Leadtek se specializuje hlavně na produkty pracující s grafikou, TV obrazem, video obrazem i GPS
show must go on..
- J X P
- Středně pokročilý

i ja doporucim (necekane) Leadtek. i mne samotneho mne prekvapil svym OC potencialem a nasledne mi moje vysledky overil i dalsi uzivatel, ktery si nedavno stejnou kartu poridil. muze to byt revizi, ale co jsem srovnaval, tak jsou vysledky OC u MSI vyrazne slabsi. kdyz prictu puvodni G70 jadro ... myslim, ze nemas o cem premyslet ... a koupis ji i levneji (nikoliv ovsem u CC
)
jeste dodam Shadowem postnutou fotku z krabice (je to samolepka), podle ktere poznas zda se jedna o jadro G71. viz GeForce 7800 GS

test toho MSI najdes na http://www.ddworld.cz/content/view/67/32/1/3/ a kdyz vezmu v potaz, co ma Digital Doom za testovaci sestavu oproti te moji, tak neni myslim treba moc co dodavat
.
jeste dodam Shadowem postnutou fotku z krabice (je to samolepka), podle ktere poznas zda se jedna o jadro G71. viz GeForce 7800 GS

test toho MSI najdes na http://www.ddworld.cz/content/view/67/32/1/3/ a kdyz vezmu v potaz, co ma Digital Doom za testovaci sestavu oproti te moji, tak neni myslim treba moc co dodavat
---