TES4 : Oblivion - dojmy, zážitky, zkušenosti, questy

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

Aha...tak ok :-D
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

uf, tak jsem konecne dopsal srovnani moraka s oblakem...

http://ventum.net/item/show/the-elder-s ... t-pocitace
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Uff, hlavní dějová linie dokončena a oblivion a Mehrunes Dagon už více nehrozí, což jsem rád, už mě ty brány lezly nějak krkem :). Hlavní dějová linie byla po příběhové stránce celkem slabá, ale to asi není na čem hra stojí a padá :). Líbí se mi, jak hra na dokončení main questu reaguje rozhovory mezi NPC nebo zdravěním mě kolemjdoucími jako "hail the Champion of Cyrodiil :)." anebo "Je to čest" apod :).

Stal jsem si i bratrem The Order of the Virtuous Blood, tajné organizace bránící Imperiální město před infestací vampíry :). Paradoxně jsme se jím před pár okamžiky plnohodnotným stal :). Tedy správně bych měl zničit sám sebe :). Zatím si užívám nově nabytých vampírských, především, silových augmentací :). No, a cestuji v noci :).

Po dokončení hlavní dějové linie mě hra zase strašně baví, ty oblivion gates mě už začaly poněkud nudit, až teď je to ten pravý Tamriel :). I když ten Paradise byl také docela pěkný :).

shadow, Warden of the Fighters Guild zdraví :).

Snad ten Vampirismus jde nějak vyléčit...
show must go on..
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

shadow píše:Snad ten Vampirismus jde nějak vyléčit...
ak by nahodou tak tu http://oblivion.bonusweb.cz/questy/lecbaupirstvi.html
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Othrondir píše:
shadow píše:Snad ten Vampirismus jde nějak vyléčit...
ak by nahodou tak tu http://oblivion.bonusweb.cz/questy/lecbaupirstvi.html
jo, už mě v kostele nasměrovali :).

BTW ty questy ve hře jsou fakt skvělé, jen se po nich musí jít :). Např. Rumours odhaluje množství velice zajímavých questů. Jen stačí za tou patřičnou osobou, v rámci rumours zmíněnou, dojít :).

Docela se mi teď líbilo, že když jsem byl přistižen strážcem při vloupání do domu, tak ten mě zastavil s tím, že to vypadá, že mám problém, ale že jsme kámoši a tak bude předstírat, že se díval jinam :). Pohodička :). Asi to dělá má vysoká "fame"

Jinak hraji za Fightera, nicméně s mojí Greater Staff of Open (opens hard locks) a především v rámci Eye of Nocturnal získaného Skeleton Key otevřu naprosto vše :). Skeleton Key Vám jednak zvedle lockpicking skill o 40 bodů a především je nezničitelný !, takže Vás paklíče už vůbec nemusejí zajímat. Moje momentální lockpicking skill je tak s tímto klíčem asi 65pts. 8-)
show must go on..
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

hej, lenze ten neoficialny skeleton key je to iste, ako cheat - a pre mna je pouzivanie akehokolvek cheatu nepripustne.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Wuuduu píše:hej, lenze ten neoficialny skeleton key je to iste, ako cheat - a pre mna je pouzivanie akehokolvek cheatu nepripustne.
heh, jaký neoficiální aka cheat? To je výsledek normálního řádného oficiálního questu, na který jsem narazil náhodou, když jsem promluvil s Daedrickou sochou nedaleko Leyawiinu. Jde o zcela oficiální skeleton key. Neznám žádné "neoficiální".

http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Nocturnal
show must go on..
Radkoff
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radkoff »

prosím, nemůže mi někdo poslat mapu http://www.thebfme.czweb.org/source/obr ... rodiil.jpg
zaboha ji nemůžu stáhnout
a gde sehnat skeleton key? nebaví mě ty zámky. nebaví mě shánět paklíče
dík
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Radkoff píše:prosím, nemůže mi někdo poslat mapu http://www.thebfme.czweb.org/source/obr ... rodiil.jpg
zaboha ji nemůžu stáhnout
a gde sehnat skeleton key? nebaví mě ty zámky. nebaví mě shánět paklíče
dík
mně to jde. Stačí kliknout pravým tlačítkem a dát save link apod. Podle typu prohlížeče.

K tomu Skeleton Key musíš udělat ten Eye of Nocturnal quest, který výše odkazuji. Ta socha Nocturnal je SV směrem od Leyawinnu nedaleko zátoky. Možná je ale dalším předpokladem ještě dosažení určitého levelu postavy.
show must go on..
Radkoff
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radkoff »

shadow píše: mně to jde. Stačí kliknout pravým tlačítkem a dát save link apod. Podle typu prohlížeče.
mně to nejde. ať jedu v exploreru nebo firefoxu. stáhne se maximálně 1/3 obrázku. zkoušel sem to už 48x
shadow píše:K tomu Skeleton Key musíš udělat ten Eye of Nocturnal quest, který výše odkazuji. Ta socha Nocturnal je SV směrem od Leyawinnu nedaleko zátoky. Možná je ale dalším předpokladem ještě dosažení určitého levelu postavy.
za to dík, zaběhnu se tam mrknout a uvidim 8)
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Radkoff
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radkoff »

honny píše:sem ti to reuploadnul k sobě
seš zlatej. od tebe to šlo jako po másle. dík :worship:
Radkoff
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radkoff »

Tak to je mazec. Sem upír. Už mě to se*e. Posledních 36 hodin nedělám nic jinýho, než že hledám cure. Respective posledních 33 hodin nedělám nic jinýho, než že hledám poslední kousek česneku. Je to ujetý jak třídolarová bankoffka. Projít 5 baráků v řadě a nenajít ani kousek, když z toho je jeden alchymistův, druhej mágův a třetí kšeft s kořením. Mohli tam mít aspoň instantní v pytliku. To neexistuje flek, kde se znovu generuje? Byl sem všude, kde by měl bejt.... a nebyl! A eště mi zabili koňa! Docházej mi šperháky bo eště nemám skeleton key bo sem porát na 5 levelu bo nemůžu nic pořádnýho dělat. Brnění mám v haj*lu bo mi ho v noci nigdo neopraví a gdo je vzhůru, ten se mě bojí. Sem přetíženej bo nemám komu prodat věcí kerý posbírám bo v noci sou kšefty zavřený a lidi co sou vzhůru a koupili by, taxe mě bojej. Vymlátil sem pirátskou loď, abych měl kam dávat, co sem nakrad. Mám rozmlácený a vybitý všchny slušný zbraně bo v noci sou kšefty zavřený a mágové se mě bojej. Když najdu nějakej dobíjecí šutr, tak nestačí. Tak, to je asi fše, co sem vám chtěl sdělit na téma upírství....
:blee: :blee: :blee: :blee: :blee: :blee: :blee: :blee: :blee: :blee: :blee: :blee: :blee: :blee: :blee: :blee: :blee: :blee: :blee: :blee: :blee: :blee:
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Radkoff píše:Tak to je mazec. Sem upír...
Něco ti poradim. K někomu se v noci ve městě připliž, když spí (nejlíp k nějakýmu somrákovi venku), vyskočí ti ikonka se zubama, klikni a zlehounka ho vycucej. A pak se stane hádej co? No lidi tě zase budou mít rádi...
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

Radkoff píše:...
par cesnakov je vo Weyon Priory. Ma ich Jauffre na svojom stole v miske...
a cucaj homelesakov ti sa daju najlepsie.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Radkoff: na oblivion.bonusweb.cz v návodu, jak se zbavit upírství, umístění těch česneků je myslím uvedeno.

Co se týče toho, že s tebou nechce nikdo mluvit, no, tak já mám vysoké fame a speechcraft, takže to většinou převáží i můj upíří zevnějšek, kterej hraje roli jen při Vampirism 75, jinak mohu mluvit s kýmkoliv. Kdyžtak máš po ruce i jednou denně schopnost Vampiric Seduction a charm spelly nebo svitky.

Brnění a zbraně si jako master of armorer opravuji sám /mimochodem můžete zvýšit odolnost všech itemů na 125/, nicméně ti ho opraví kdekoli ve FightersGuildu /Fighters Guild Porter/. Ten to opraví i v noci. Jako upír se ale můžeš pochopitelně pohybovat i ve dne. Až při vampism 75 to je opravdu o hubu, kdy jde health rychle dolů. I když já už mám dost vysoké heath, takže u tebe je smrt asi rychlejší než u mě a pobyt za slunce nedáš vůbec.

Jinak musí být pak člověk opravdu rychlej a třeba cestou rychle skáknout do kostela a tam si hodinku waitnout a potom dál.

Jako s Vampirism je ta hra těžší, ale není to nemožný :) Zase jsi rychlejší a silnější. V dungech je to výhoda. Jen si musíš dávat pozor na oheň.
show must go on..
Radkoff
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radkoff »

Ten návod, jak se toho zbavit mám. Právěže mám všechno, co je k lektvaru potřeba, jen mi chybí jeden podělanej česnek. U Jauffreho sem taky byl, jenže mě mezitím zabásli a sem bez něj. Byl sem tam asi za dva dny, bo sem myslel, že se tam vygeneruje znova, ale utřel sem. Jediný místo, který je zmíněný v tom návodu a kde sem ještě nebyl je Imperial legion mess hall. A tu podělanou jídelnu zaboha nemůžu najít.
Použít svitky a kouzla mě sice napadlo, ale nevěřil sem až tak v jejich účinnost. Testnu to. Ikdyž bych raději našel ten česnek :sad:
Na slunku vydržím cca 20 sekund, pak sem tuhej. Uzdravovat se kouzlem nestíhám a lektvarů moc nemám.
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

Radkoff píše:Ten návod, jak se toho zbavit mám. Právěže mám všechno, co je k lektvaru potřeba, jen mi chybí jeden podělanej česnek. U Jauffreho sem taky byl, jenže mě mezitím zabásli a sem bez něj. Byl sem tam asi za dva dny, bo sem myslel, že se tam vygeneruje znova, ale utřel sem. Jediný místo, který je zmíněný v tom návodu a kde sem ještě nebyl je Imperial legion mess hall. A tu podělanou jídelnu zaboha nemůžu najít.
Použít svitky a kouzla mě sice napadlo, ale nevěřil sem až tak v jejich účinnost. Testnu to. Ikdyž bych raději našel ten česnek :sad:
Na slunku vydržím cca 20 sekund, pak sem tuhej. Uzdravovat se kouzlem nestíhám a lektvarů moc nemám.
No to preto ti tak rychlo ubuda zivota na slnku lebo mas vysoky vampirism (asi 75 alebo 100) Tym ze vycucias obete sa ti vampirism vzdy znizi a ked ho potom mas na urovni 25, na slnku sa da v pohode chodit, zivot ubuda poomaly a v pohode sa mozes liecit, ln to chce trochu vystavovat obete :)
Radkoff
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radkoff »

Vampirism mám 100. A už se s ním pomalu smiřuju, upírem asi zůstanu na furt bo tý jeblý čarodejnici sem dal všechny ingredience, přišel druhej den a ona mi řekla, že až jí dodám všechny ingredience, tak mi to udělá. Takže sem na holičkách. Včera sem eště jednou posbíral to, co musím (teda kromě krve a prachu z upíra) a znova sem jí to dotáh a ona to ani nechtěla a furt si mlela svou. V poznámkách mám poslední zápis k tomu questu ten den, kdy sem získal tu krev, že dýka je od krve a měl bych ji donýst čarodejnici. Tak nevim, esi sem tu dýku nenosil moc dlouho, bo pak sem ještě sbíral ostatní věci. Ale když sem u ní byl, tak si ji vzala. A že by jí vadilo, že něco z těch věcí je kradenejch se mi nezdá.
Ani nevim, esi vo tom píšou něco v manuálu, bo sem ho pučil známýmu. Neexistuje v tý hře něco podobnýho jak San Andreas (záznam rozhovorů)? Zkusil bych si to ještě jednou přelítnout.
A když říkáte, že když vysáváním lidí snížím na 25 a budu se moct sem tam pohybovat i ve dne, tak do toho asi pudu, bo ty vlastnosti s upírismem související se celkem daj. Vezmou mě do cechu mágů, když sem upír?
Naposledy upravil(a) Radkoff dne pon 24. črc 2006, 10:18, celkem upraveno 1 x.
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

Radkoff píše:Vampirism mám 100. A už se s ním pomalu smiřuju, upírem asi zůstanu na furt bo tý jeblý čarodejnici sem dal všechny ingredience, přišel druhej den a ona mi řekla, že až jí dodám všechny ingredience, tak mi to udělá. Takže sem na holičkách. Včera sem eště jednou posbíral to, co musím (teda kromě krve a prachu z upíra) a znova sem jí to dotáh a ona to ani nechtěla a furt si mlela svou. V poznámkách mám poslední zápis k tomu questu ten den, kdy sem získal tu krev, že dýka je od krve a měl bych ji donýst čarodejnici. Tak nevim, esi sem tu dýku nenosil moc dlouho, bo pak sem ještě sbíral ostatní věci. Ale když sem u ní byl, tak si ji vzala. A že by jí vadilo, že něco z těch věcí je kradenejch se mi nezdá.
LOL TY VOE... staci ti ist v tomto threade o stranku dozadu (cislo Osemnast) a tam najdes riesenie. Tento problem som mal aj ja a je tu vyrieseny. Pravdepodobne si jej tie ingrediencie nedal v spravnom poradi. Je to bug v hre...
Naposledy upravil(a) Othrondir dne pon 24. črc 2006, 10:52, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“