Generování XML souboru

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Dreef
Nováček
Nováček

Generování XML souboru

Příspěvek od Dreef »

Dobrý den všem ...
Abych to vzal popořádku od začátku. Mám jednoduchý program udělaný ve Visual Basic, který slouží jako "autoupdater" a má za úkol stahovat novější soubory, tento program je zcela v pořádku ... údaje zda je soubor novější zjištuje ze XML souboru ... Ten soubor musí vypadat takto:

<Files>

<Extra>
<FileName>file1.ext</FileName>
<MD5>2d2e6fc743c9065d163c0e01b7f7e024</MD5>
<Size>131200</Size>
<LocalPath>folder/subfolder/</LocalPath>
<ServerPath>folder/</ServerPath>
</Extra>

<Extra>
<FileName>file2.ext</FileName>
<MD5>eef6dd9b8bce38bae0dbe846ec98e7aa</MD5>
<Size>741240</Size>
</Extra>

<Extra>
<FileName>file3.ext</FileName>
<MD5>4d57326d8d971011932e0c5a52e58e8b</MD5>
<Size>34700</Size>
</Extra>
</Files>
Zde jsem uvedl 3 soubory ... v případě že soubor v umístění "LocalPath" obsahuje stejný název jako v "ServerPath" a rozdílné "MD5" tak dojde ke stažení jakožto novějšího souboru ... můj problém spočívá v tom že nyní musím vpisovat vše ručně ... jelikož jde o větší množství souborů které jsou velmi často aktualizovány bylo by lepší zajistit způsob jak by se tento XML soubor generoval ... Moje představa by spočívala v nějakém jednoduchém console programu, který bych vložil k těmto souborům spustil a on by automaticky vygeneroval XML soubor s danými údaji všech souborů které jsou v dané složce s ním ... Možná to vidím moc jednoduše
:razz: v případě že byste mi mohli poradit již existující program který by mi dokázal nějakým způsobem pomoci či znáte jiný způsob jak bych mohl tento problém řešit byl bych moc vděčný ... v případě že byste tento program sami vytvořili mohl bych po domluvě udělit určitý peněžitý obnost ...
Předem děkuji za reakce ...
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

nějak takto to musí jít, napsal bych si utilitku, která pro soubor vygeneruje ten kousek kódu
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
next_ghost
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od next_ghost »

Ten server má běžet na Unixu nebo na Woknech?
Dreef
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dreef »

next_ghost píše:Ten server má běžet na Unixu nebo na Woknech?
Okýnka
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“