Jaká VGA pro Game-xyz?
Moderátor: Baneshee
- wendy
- Začátečník

-
Jaká VGA pro Game-xyz?
Jistě existuje tabulka doporučených VGA pro danou hru.
Můžete mi poskytnout odkazovou cestu?
- wallot
- Středně pokročilý

-
nic takoveho neexistuje her je ponekud mnoho aby nekdo dal dohromady opravdu obsahly seznam doporucovanych VGA. neni prece nic jednodussiho nez se kouknout na pozadavky konkretni hry co tezajima ale obecne nove hry maji jako doporucovanou karty GF6800 a lepsi
a ono taky zalezi jake rozliseni pouzivas
a ono taky zalezi jake rozliseni pouzivas
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Dr.Evil
- Začátečník

O takove databazi nevim, ale ke kazde hre existuje homepage kde mas uvedny minimalni configuraci a vetsinou i rady podorovanych VGA.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- Thellwin
- Administrátor

Méně bych se řídil minimální a doporučenou (která spíš bývá ta minimální pro solidnější hraní) konfigurací uvedenou od výrobce, více různými testy na webu a zkušenostmi samotných hráčů.
Tohle téma vidím tak trochu na LOCK protože mám obavy, aby se to nezvrhlo v thread, kde se bude řešit výběr grafik, ale ještě počkám, třeba někdo přijde s něčím geniálním co tento thread obohatí
Tohle téma vidím tak trochu na LOCK protože mám obavy, aby se to nezvrhlo v thread, kde se bude řešit výběr grafik, ale ještě počkám, třeba někdo přijde s něčím geniálním co tento thread obohatí
Goldnoob team proud member!
- Fifi
- Středně pokročilý

Re: Jaká VGA pro Game-xyz?
Abychom toto téma dostali zpět do herní roviny. Lze hovořit o tom, která modelová řada je výkonější v kombinaci s kterým herním enginem. Také by se snad dalo takto spekulovat a omezit hry na herní žánr, jež obvykle v tomto enginu vychází. Ale tak, jak jsi to vyjádřil, to nefunguje. Nenašel jsem web, jež by se tímto zabýval.wendy píše:Jistě existuje tabulka doporučených VGA pro danou hru.
- wendy
- Začátečník

-
Myslel jsem, že nějaká výše zmíněná tabulka existuje, protože na nějakých testovacích stránkách (název jsem si bohužel neodložil) bylo možné si prověřit, jestli hra (vybraná z rozsáhlého seznamu) bude spokojená s mou instalovanou VGA.
Tak mi aspoň pomozte dostat se na ony vzpomínané stránky. Určitě o nich někdo ví a třeba na těchto stránkách najdu mnoho dalších pro mne zajímavých informací.
Tak mi aspoň pomozte dostat se na ony vzpomínané stránky. Určitě o nich někdo ví a třeba na těchto stránkách najdu mnoho dalších pro mne zajímavých informací.
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

No co vím já, tak existuje web, kde si vyberete hru z obsáhlého seznamu, pak si to zjistí přes javu vaši konfiguraci a ukáže to, jestli comp odpovídá minimálním a doporučeným požadavkům. Kdysi jsem tam koukal, ale příjde mi to zbytečné. Prostě se stačí podívat někde na doporučené požadavky a podle toho se řídit, ten web dělá to samé, akorát nemusíte chodit po ofic. stránkách hry
... Ale zkusím ten web najít.
EDIT : tady http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Akorát pozor, docela to zbombaruje firefox. Teď jsem to chtěl zkusit a raději jsem nepřijal tu kravinu co mi to napízelo na přijetí a firefox už se nevzpamatoval...
EDIT : tady http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Akorát pozor, docela to zbombaruje firefox. Teď jsem to chtěl zkusit a raději jsem nepřijal tu kravinu co mi to napízelo na přijetí a firefox už se nevzpamatoval...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- wendy
- Začátečník

-
Odkaz od hypnotic666 se trefil "do černého". Zřejmě jsem tehdy zabloudil na uvedené stránky. Dnes jsem si otestoval své PC pro hru Call of Duty a Vietcong a zjistil, že na ně nemá (jednou to byl procesor, podruhé VGA).
Nic si nezoufám, hry nehraju, pouze vnučka má na mém PC separátní WinXP pro The Sims2 + několik rozšíření.
Díky všem za přínosnou diskusi.
Nic si nezoufám, hry nehraju, pouze vnučka má na mém PC separátní WinXP pro The Sims2 + několik rozšíření.
Díky všem za přínosnou diskusi.