Gainward 6600GT - artefakty ?

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Nerboard
Začátečník
Začátečník

Gainward 6600GT - artefakty ?

Příspěvek od Nerboard »

tak znova :-D
mam GeForce 6600GT 128 MB DDR3 - Gainward,bez OC
v the sims 2 mi pri zobrazovani vetsiej plochy prebehuju cez obrazovku cierny pruhy alebo cela obrazovka zacernie - to vsetko prebieha v milisekundach :?
mam cisty windows(format 8) )
ovladace mam 81.98 od vyrobcu
neviete cim to je?
zdroj mam cisto novy: FORTON 400W
ram 512
XP 2200+

//edit Thellwin - upraven název threadu
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Dělá to jen tato hra, nebo i ostatní grafické aplikace náročné na GK ? Zkusil jsi případně přeistalovat ovladače (jiné, novější) ?

Teploty v klidu a v zátěži jsou jaké ?

Jak dlouho tu kartu máš ? Dělala to hend od začátku ? Je nová, nebo z druhé ruky ?
Goldnoob team proud member!
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

jen tato hra to dela
skusil som i preinstalovat ovladace
teplota je 53C v zatezi
a 51 v normalu
kartu mam asi 1 tyzden
je nova
jeste ma napadlo jestli to nebude tim ze som v nSettings nastavil rezim ako vysoky vykon - predtim bylo kvalita
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Hm, divný ... jaké jiné (a kolik) drivery jsi zkoušel ? Máš hru opatchovanou (pokud nejaký patach na ní je) ?
Goldnoob team proud member!
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

no ted jsem zjistil ze to dela jen v 1024*768
v 800*600 alebo vyssie od 1024*768 uz to nerobi
som skusal
77.30
91.xx
aj70.xx
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Vrazil bych tam 84.43.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

skusim a podam hlaseni :)
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

som dal tie ovladace a stale to dela
a co sem si vsimol ze pri singles 2 to dela jeste hure - tu je screenshot:

Obrázek
zaujimave je ze to robi iba pri tychto dvoch hrach ale napriklad pri mnohem vice narocnejsiem oblivionu jede vse v pohode :?
presscott
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presscott »

Mam podobny problem, akorat v jine hre...a to je NFS Most Wanted. Moc mi to nevadi, pac to neni az tak videt...ale kdyby nekdo prisel na reseni, tak sem s nim. :D
Tady je obrazek: http://img116.imageshack.us/my.php?imag ... smwsx4.jpg (ty zelene fleky)
CPU: Core2Duo E7400@3,2Ghz 1.24V vcore + Thermalright XP-120 tuned-up MB: Asus P5KR skt.775, RAM: 4068MB A-Data DDRII 800MHz, VGA: Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, HDD: Seagate Barracuda ES 250GB, Zdroj: Fortron Green 350W http://presscott.wz.cz
To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

ano tak uz sme dva :-D ale reseni by se nam siklo ne? :lol:
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

som zistil mozno uzitocne informacie
uz to robi aj v inych rozlisenia
robi to len ked mam kameru oddialenu uplne
a hybem s nou
singles 2 som uz vyresil - bylo to debilina bol uninstall :lol:
presscott
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presscott »

Mam odzkousene, ze moje karta to dela jak na intelu+gigabyte, tak i na AMD+DFI. Nejvice me vydesilo to, ze pri NFS karta hreje jak prase...ani pri F.E.A.R netopi tolik....pri pocatecni teplote jich moc neni, ale kdyz se karta zahreje tak na 60° uz jich zacina pribyvat ....o 80° uz nema cenu mluvit :oops: . Zkousel jsem i medeny PrimeCooler (40° burn), ale bez vysledku, takze teplotu bych mohl vyloucit. (neni mozne kartu drzet na 20° pri zatezi ne?) Zkousel jsem karte i mirne zvednout voltaz (pencil mode)...artefakty nezmizely. :x Tak me napada, jestli to neni nahodou nejaka chyba jadra NV43 + EA Games. (moje karta je od MSI)
Btw. artefakty mi litaji jen po budovach, nikde jinde! :?
Je to xD
CPU: Core2Duo E7400@3,2Ghz 1.24V vcore + Thermalright XP-120 tuned-up MB: Asus P5KR skt.775, RAM: 4068MB A-Data DDRII 800MHz, VGA: Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, HDD: Seagate Barracuda ES 250GB, Zdroj: Fortron Green 350W http://presscott.wz.cz
To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

no nevim ci je to chyba EA
mne to delalo aj v singles 2 a to neni EA co vim
kdyz se milim opravit :-D
jinak mam problemy jen s the sims 2 a singles 2
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

presscott píše:Mam odzkousene, ze moje karta to dela jak na intelu+gigabyte, tak i na AMD+DFI. Nejvice me vydesilo to, ze pri NFS karta hreje jak prase...ani pri F.E.A.R netopi tolik....pri pocatecni teplote jich moc neni, ale kdyz se karta zahreje tak na 60° uz jich zacina pribyvat ....o 80° uz nema cenu mluvit :oops: . Zkousel jsem i medeny PrimeCooler (40° burn), ale bez vysledku, takze teplotu bych mohl vyloucit. (neni mozne kartu drzet na 20° pri zatezi ne?) Zkousel jsem karte i mirne zvednout voltaz (pencil mode)...artefakty nezmizely. :x Tak me napada, jestli to neni nahodou nejaka chyba jadra NV43 + EA Games. (moje karta je od MSI)
Btw. artefakty mi litaji jen po budovach, nikde jinde! :?
Je to xD
Mě to dělá pouze při vysokym taktu...
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

skusim este pretaktovat grafarnu ci to bude robit a poviem ako to dopadlo
ale nedufam ze to pomoze
ale mozno mate pravdu a bude to chyba hry alebo jadra
neverim ze by sme vsetci mali vadne kusy :? :)
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

dela to i 3D marku?... muzes jeste zkusit trochu podtaktovat kartu jestli se to zlepsi... pak-li ze ne asi bych reklamoval, pokud to jde.
pokud ano vymenil bych chladic a celkove chlazeni skrine
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

no to sem skousel bez uspechu
skrin mam dobrou chladenou cistou
teplotou to nebude mam v pohode
no a jeste to ze v jinich hrat to nedela
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

a podtaktoval jsi?
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

jo a bez uspechu :x
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

tak reklamace... co vic dodat
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“