ASUS Lamborghini VX1 Limited Edition Notebook

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
Brox
Nováček
Nováček

ASUS Lamborghini VX1 Limited Edition Notebook

Příspěvek od Brox »

Ahojte ludia, co si myslite o tomto notebooku?Oplati sa ho kupit?Da sa zohnat za cca 1500 USD.Ma tieto parametre:
Processor: Intel Core Duo T2500 2.0GHz
Memory: 2GB DDR2-667MHz
Chipset: Intel 945PM
Display: 15” SXGA+
Display card: NVidia Geforce GO 7400VX 512MB turbo cache
Hard drive: 160GB 5400RPM
Optical drive: DVD Super Multi Double Layer
(RAM R/W 2X, CD/DVD Read 8X/24X, CD-R 24X, CD-RW 10X, DVD-R 4X, DVD-RW 2X, DVD+R 4X, DVD+ RW 2.4X)
Connectivity: 10 / 100 / 1000 Mbps Ethernet, Intel 3945ABG
(support 802.11a/b/g simultaneously!), Bluetooth 2.0+ EDR (the latest and fastest Bluetooth ever!)
Card reader: MMC, SD, Memory Stick, MS PRO
Dimension: 331 x 272 x 25.4-30 mm ( W x D x H )
Weight: 2.49Kg
mobil-man
Nováček
Nováček

Příspěvek od mobil-man »

tenhle NB posrali grafikou...ktera je pro hrani ne moc pouzitelna.
Jinak ostatni parametry, jak vidite, hodne slusny...a myslim, ze na notebook.cz na nej byla recenze
HP compaq nx9420
Windows Vista Home Premium (upgrade)
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

No myslím, že tenhle notebook je spíš stylová věc (podobně jako Ferrarri od Aceru), ale kromě tý grafiky nepokulhává ani výbava. Jinak link na recenzi najdeš v důležitým tématu FAQ: Srovnávací testy a recenze :wink: .
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Brox
Nováček
Nováček

Příspěvek od Brox »

Takze myslite, ze ati x1600 je lepsia?A ta cena neviem, ci je realna.Bolo to na ebuy.com, ale bol k tomu Windows v Traditional Chinese jazyku.
Diky za link.
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

ATi MR X1600 je výkonnější... (ale je více verzí a tak)
ATi MR X1600
Go 7300/7400
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
M@teS
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M@teS »

s tou grafikou si nejsem jistej jak to je, protoze tedka sem kupoval pro nekoho nouta s GF7600
http://www.asus.as/inshop/scripts/group ... &level=898
zkousel jsem na tom FEAR ... dal jsem max detail, vypnuty FSAA a AF, 1024x768, a chodilo to odhadem tak 20fps. jinak pro zajemce - nout topí jako hovado!
Jinak mi neprijde za 1500 USD ta vybava nijak prehnana...parametry(hardware) vice nez OK!...ale mozna bych ocenil sirokouhly display...ale abych rekl pravdu, tak mit ty penize tak bych ho zakoupil
PIII - takze sem mrtev...jsem jediny kdo nema doma conroe?!...uz je to tak, jsem jediny sveho druhu...clovek, ktery neumi videlat penize...(diky SWARMe za tvuj vyrok, jsem porazen)...Jo jeste jsem zapomnel, ze mam pomerne novyho nouta...tak ten snad zahazovat nemusim
Brox
Nováček
Nováček

Příspěvek od Brox »

Ako je to vlastne s tou Ati x1600?Niekde totiz uvadzaju, ze ma vlastnu pamat 256 MB+256 MB zdielananej a niekde je len uvedene 256 MB.Je viacero druhov tejto karty, alebo len neuvadzaju plnu informaciu? :?
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Brox píše:Ako je to vlastne s tou Ati x1600?Niekde totiz uvadzaju, ze ma vlastnu pamat 256 MB+256 MB zdielananej a niekde je len uvedene 256 MB.Je viacero druhov tejto karty, alebo len neuvadzaju plnu informaciu? :?
Ono existuje verze s HyperMemory (to je ta technologie pomocí níž sdílí systémovou RAM) a bez ní. Docela pěkný srovnání jsem našel na Wikipedii - ta s HyperMemory je degradovaná 64bitovou sběrnicí.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Obrázek
Brox
Nováček
Nováček

Příspěvek od Brox »

A vies mi napisat, ci ASUS S96J ma tu HyperMemory pamat?Viem, ze ma ati x1600, ale naviem ktoru.A este, vies mi povedat, ktore ASUS-y s 15.4" obrazovkami maju tuto graficku kartu?
Diky
port777
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od port777 »

neviem preco sa tu debatuje o hrach ked tato rada fakt na hranie urcena nieje. nato su hracske pc... toto je imidžovka s velmi slusnymi parametrami kde SW bude behat svizne a ako taky bonus tam dali tu nvidiu ze ked nahodou s bude chalan nudit ze si daco zahra.. inak myslim ze je to fajna kupa za tu cenu .. jedine co by som vytkol mohol mat widescreen ale co uz nevadi a ja som AMDčkar cize cpu by som volil ine ale inak dobry kusok
ASUS P5K Premium//Core2Duo e8200@3.6GHz@NINJA+NoctuaNF-P12//GF 8800GT 512MB@AC S1@Nexus12//2x2GB CORSAIR XMS2@900Mhz//Audigy 2@creative 6700@Sony DHC-MDX10//2x500GB RAID0+Seagate 7200.10 320GB//LG DVD-RW H12L ls//TT ARMOR Silver Full tower Powered by ENERMAX E565AX--535W! .Samsung 22''LCD 225BW 1680*1050 wide, Myš MS 6000 laser&Natural , multimedia Microsoft!
NOTEBOOK Fujitsu Siemens Amilo Xi 2428
T7500,2GBram,1GB turbo memory, 8600M GS 256MB, 250GB hdd 5400rpm,DVD-RW, 15,4, myš MS4000+ externý 2.5 " 60GB. http://mujweb.cz/www/pboss/
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Brox píše:A vies mi napisat, ci ASUS S96J ma tu HyperMemory pamat?Viem, ze ma ati x1600, ale naviem ktoru.A este, vies mi povedat, ktore ASUS-y s 15.4" obrazovkami maju tuto graficku kartu?
Diky
Řekl bych, že má X1600 bez HM - ale ruku do ohně bych za to nedal - prošel jsem tu jednu recenzi, co mi Google vyhodil a o HyperMemory nic nepíšou.
Pokud jsi v USA (jak předpokládám) tak máš ještě s X1600 na výběr v podstatě akorát notebooky se 17" displejem (aspoň podle usa.asus.com ) Jinak W3J nabízí X1600 se 14" displejem.
Obrázek
Brox
Nováček
Nováček

Příspěvek od Brox »

17" sa mi zda moc velke a drahe, tych 15,4"je tak akurat. A niekde som nasiel, ze S96J, resp. Z96j (vyssie rozlisenie) ma ati x1600 aj s HM.Uvidim.
Diky za rady :)
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“