Project: CFI_Flamer by Stoobi

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

stoobiku, nestacim se divit :) . posledni dobou me pripada ze zacinas delat spis na "objem" nez na vylozene inovativni napad :oops: .hezky provedeni,ale nekde sem ji uz podobne udelanou cece videl :oops: :roll:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No mě se tam hrozně líběj ty velký (těch 6), ty se tam podle mě hoděj, alespoň částečně narušují tu celozelenou plochu vepředu, což je imho potřeba. Ale tak nějak jsem pořád váhal nad těma malejma, říkal jsem si, jestli ty díry zakitovat, nebo to nechat takhle...ale nakonec jsem to měl už stříklý s dírama, tak jsem dal šroubky...:) Ostatně všechno jde předělat...
Flegy píše:stoobiku, nestacim se divit :) . posledni dobou me pripada ze zacinas delat spis na "objem" nez na vylozene inovativni napad :oops: .hezky provedeni,ale nekde sem ji uz podobne udelanou cece videl :oops: :roll:
Však jsem psal, že jistá inspirace byla...viz BillOwen, ale je jiný...:) Jinak co se "objemu" týká, tak možná to tak vypadá...ale užívám prázdnin, no...teď půjdu dělat Vietcong, takže to snad tak objemový mod nebude...do konce srpna budu mít imho co dělat... :o :shock: :-D
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No.. je to snad poprve, co chvalit nebudu.. napad s plameny v pohode.. je to takova overena klasika, ktera case jedine prida.. lesteni souhlasim.. dodava to pocit "vyssi hodnoty"..
..no.. co bych ale zkritizoval.. bohuzel je to v podstate vse.. plameny me pripadaj na nekterych fotkach docela kostrbaty.. navic i ten tvar mi moc nesedi.. to "uvodni telo" bych sam delal daleko sirsi.. ty dva rozdvojujici se konce uz teda budiz..
..zadni mrizka mi pripada vylozene katastroficka.. koupit case, tohle je jedna z prvnich veci, ktera by sla pryc..
..no a ten vrsek ve predu na vetraku.. no.. nevim.. je to takovy nejaky.. az moc z toho jde videt, ze to tam nepatri.. jinymi slovy.. aby to na me pusobilo ""turbinoidnim" dojmem, nesmel by ten vrsek byt vroubkovany, a mozna bych ho i ztmelil se samotnym ventilatorem..

..jinak celkove.. ne ze by se mi to nejak hnusilo.. je to pekny.. ale proste kdyz clovek koukne na ty detailnejsi fota, tak je to vsechno spatne.. samozrejme z meho uhlu pohledu..
..k samotne praci se vyjadrovat nebudu.. vse je samozrejme naprosto precizni..
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Díky za kritiku, vážím si toho...určitě sohlasím, že jsem sázel na "ověřenou" klasiku, protože šlo o cenu...viz ta cena 350,-Kč za materiál, což je myslím perfektní...

Ty plameny jsem dělal podle šablony z netu, takže asi tak, mě se celkem líbily...ale je to hodně věc názoru, ale že by byl kostrbatý, to snad ne...možná na některým místě v absolutním detailu mi někde ujela ruka, ale vyloženě kostrabatý...no zase věc pohledu. A o mřížce jsem mluvil...mě se tak libila, ale všechno jde předělat. Jinak chápu jinej názor na věc, prostě nic se nemůže líbit všem... :wink:
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

Hm, pripada mi to uz, ze to nedelas pro ten dobry pocit, ale zkratka na kseft. Vsak je me to jasny, penize jsou az na prvnim miste a to moddovani levny neni, i kdyz si toho dokazes udelat hodne sam. Ale toto mi pripada jako fakt "rychlovka" a ty barvy se mi osobne nelibi a nemam holt rad lakovany plexiskla, prijde mi to skoda toho materialu, ktery je pruhledny, nazval bych to neco jako "degradace" - ale kadzy to vidime jinak ;) kazdopadne GW. Ta CFI je moc pekna kysna, sam o ni uvazuju, ale na upravy bych si uz sam netroufl, takze kdovi, casem se treba ozvu - je to sice hezky, kdyz si ten mod udelam sam, nicmene v domacich podminkach to nedopadne kdovijak, a potom je celkem dost jedno, jaky jsem mel napad, kdyz provedeni bude otresny, to radsi bych tu bednu nechal tak, jak je ;)
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Lamicz píše:nemam holt rad lakovany plexiskla, prijde mi to skoda toho materialu, ktery je pruhledny, nazval bych to neco jako "degradace" - ale kadzy to vidime jinak ;)
no tak plexi má výhodu že se dá snadno opracovat a je poměrně dostupný, třeba já dělám si dělám teďka na modu dost věcí z plexi..
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Já taky dost často použiju plexi právě na místa, který nakonec přelakuju, díky snadné opracovatelnosti a hlavně to jde i dost přesně...ale souhlasím, že někdy to je škoda...prostě záleží jak a kdy. Jinak tohle měla být levná a rychle udělaná case a to se povedlo...úprava na 3-4dny, což bylo potřeba, no...a hlavně za sebe říkám, že si člověk u toho trochu odpočine, když jde práce rychle a člověk brzo vidí výsledek, tak to pro mě je trošku i odpočinek...ale rozhodně v tomhle směru nebudu nijak moc pokračovat...teď se zaměřím na Vietcong, který zabere hodně času, takže asi tak.

Ale když to vezmu ze strany praktičnosti, tak takovýhle mody jsou lejlepší...nikde není nic nijak nepraktickýho...člověk do toho narve jakoukoliv sestavu a cokoliv a pohoda a navíc ten vzhled snad taky neurazí...takže jako komerce by bylo něco takovýho ideální.
XeZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XeZ »

ach tie tvoje brutalne uvahy :D

ale inac vzhladom k brutalnej dobe tvorby je to fakt brutalne brutalny (rozumej good) mod ;) mne sa to brutalne lubi :) ty si brutalny moder fuckt :) ... brutalne... ;)
SilverFox
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SilverFox »

Pekna prace jako vzdy :wink: ale jsem zvedavej co do toho soupnou za mechaniku :x
[ AthlonXP 2600+ | MSI KT880 Delta | Radeon 9800Pro 125MB | Kingston 512MB | Samsung 160GB | Logitech MX518 | Acer LCD17" ] Nokia N-GAGE QD + MMC 512MB
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

No tak zpracování je opravdu dobré ale já bych určitě volil jiný odstín té zelené trochu světlejší ... a možná bych ještě vyměnil tlačítka na spouštění pc a restart ... ale to je můj názor navíc by to stálo další peníze navíc ..
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Stoobi píše:..ale že by byl kostrbatý, to snad ne...možná na některým místě v absolutním detailu mi někde ujela ruka, ale vyloženě kostrabatý...
no ne.. nemyslel jsem to jakoze kostrbaty, ale kostrbaty.. :D ..proste spise tak, ze ty oblouky jsou rezany jakoby po priimkach.. napr. tady.. ten nejdelsi plamen..
Obrázek
..ale jo.. jinak samozrejme gut..

..btw: nahodim dotaz.. jak jsi rezal tu sablonu..? ..z toho co vidim, bych soudil, ze jsi na tu case nalepil papir (nebo nejakou pasku.. to je ale jedno..o to mi nejde..).. na nem jsou nakresleny plameny.. a pak si to obrizl podle tech linek.. neposkrabal jsi tim ostrim ten lak pod tim..?
Naposledy upravil(a) Maxtor dne stř 19. črc 2006, 22:05, celkem upraveno 1 x.
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Stoobi píše:Notak není asi nic moc, co hodnotit. Jde o takovou hodně základní úpravu bez nijaký přímý stylizace nebo nápadu. Takže osobně bych dal tak 5/10 za celkem povedenou práci a snahu...ale chtělo by to si s tím možná ještě pohrát...
s tím že za práci 9/10 :) :thumbsup:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
sejny
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sejny »

no asi takhle: Ty plameny fuj...to bych si na kistňu neda....l ale zas lepší CFI1008 bez úprav než ten Vlastův paskvil :roll: jako nestraník to vidim takhle: Vlasta prostě neunesl že si Stoobi rejpl tak mu to vrací.... jinak ještě sem neviděl že by Vlasta zde napsal něco plodnýho co by někomu pomohlo....ikdyž se tu někdo bavil jak něco udělat ze dřeva a to je přece jeho obor ne? furt jen kecy kecy kecy.... tohle se nedá říct o Stoobim.... to jest můj pohled na celou věc :)
Land
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Land »

Mě se ten Mod líbí je pěkně provedenej a i ten nápad je good jen já bych asi dal jinou barvu (ale je to Stoobiho mod a on tamdal tuhle protože se mu líbí)
Jinak k těm plamenům Velice precizně provedený, moc semi líbí

Stobbi is best :thumbsup:
CPU:AMD Athlon 64 3000+ ClawHammer Cooler:AC Freezer 64 Pro MB:DFI LanParty UT NF3 250Gb RAM:2x512GB Kingston 400MHz 2,5-3-3-6 GPU: Atlantis ATI Radeon X1950GT Cooler:AC Accelero S1 HDD:Western Digital 7200ot. 40GB WD400EB & 7200ot. 500GB WD5000AAKS Case:CoolerMaster Elite 330 PSU:Fortron ATX-400PNF 400W
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2Maxtor: Jak jsem psal, někde mi možná ruka ujela, že to připoná rovnou čátu. Vím přesně, jak to myslíš a určitě mi někde ruka ujela, ale když se tady na tu case koukám, tak nikde nevidím nijak zásadně znatelnou část, kde by to tak bylo...až při bližším pohledu se někde tahle chyba najde.

Tu šablonu asi tak, jak říkáš, řezal jsem to skalpelem, který samozřejmě v řezu poškrábal barvu, ale to se po nástřiku zalilo, takže nikde to není viditelný...jen u jednoho plamene mi uleja ruka, že jsem přeřízl asi 3mm, ale zase to je vidět jen ve velkým detailu.

2crug: Když jsem tu barvu vybíral, tak jsem tam váhal mezi několika odstíny a nakonec mi ta metalíza přišla nejlepší. Ono těžko soudit, jak to vypadá z fotek, protože na hodně fotkách to působí spíš modře a já mám problém, že tu zelenou vidím přímo v reálu, tak mám možná zkreslený vnímání...ale opět je barva věc názoru.
Naposledy upravil(a) Stoobi dne pát 21. črc 2006, 10:02, celkem upraveno 1 x.
Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Co se týká Stoobiho modu: mě se celkem líbí, až na ty plameny. Asi je to jedna z hlavních věcí, která tenhle case měla oživit, ale mě se tam nelíbí Vypadají tak nějak neuměle. Zbytek je super práce.
Jo a ještě k tomu víčku na předním fanu - asi to normálně není viděta, ale na té detailní fotce se mi nelíbí ty vroubky a ještě je tam vidět nějaká šipka, či co (asi návod, jak se ten saponát otevírá :-) ) To jsi mohl přebrousit.

//Stoobi - promaz části postu
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

aby vypadaly opravdově, musel by zapálit case což určitě stoobi neudělá :P :-D :-D :-D :P

// Jinak barva plamenů připomíná hořící benzín.
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

No já nevim , mě to přijde nějaký nesourodý:

Zadní mřížka- když sem viděl první fotku tak sem si ř ikal že to nemoh dělat stoobi , po nabarvení je to lepší ale spíš jde o to že je nafocená jen na celku a ne zblízka. P5ední fan sice ok ale tu hranu bych osobně nevytahoval ven ale spíš to udělal obráceně - ostatně jako je to u tlačítek původně aby to k tomu ladilo...

No barva je sice hezká ale zelený plameny ? a nakonec i ta kombinace barev mi řpijde podivná.

Vim že je to rychlo-levno-mod ale nelíbí se mi (ono ani ta case v základu).
Tvůj potenciál je dle mě právě v rozsáhlejších modech kde se nemusíš tolik omezovat něčíma požadavkama , časem a ani tolik financema...
Sice je to precizně udělaný ale na mě to ve výsledku působí zvláštně...
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
Kerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kerry »

PachezZ píše:No já nevim , mě to přijde nějaký nesourodý:

Zadní mřížka- když sem viděl první fotku tak sem si ř ikal že to nemoh dělat stoobi , po nabarvení je to lepší ale spíš jde o to že je nafocená jen na celku a ne zblízka. P5ední fan sice ok ale tu hranu bych osobně nevytahoval ven ale spíš to udělal obráceně - ostatně jako je to u tlačítek původně aby to k tomu ladilo...

No barva je sice hezká ale zelený plameny ? a nakonec i ta kombinace barev mi řpijde podivná.

Vim že je to rychlo-levno-mod ale nelíbí se mi (ono ani ta case v základu).
Tvůj potenciál je dle mě právě v rozsáhlejších modech kde se nemusíš tolik omezovat něčíma požadavkama , časem a ani tolik financema...
Sice je to precizně udělaný ale na mě to ve výsledku působí zvláštně...
souhlas, kvalitne udelany ale nelibi se mi to
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
Obrázek
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Jestli si to takto objednal zakaznik tak proc ne.
Zpracovani OK. Jestli fotak opravdu tak hrozne skresluje barvu bylo by to lepsi videt real. Misto modre bych spise volil cernou. Mohlo by to vypadat decentneji kdyz uz se jedna o decentni upravu. Zakaznik je ale pan. Rekl bych tak level 1 mod.

Vlastik: Tve mody jsou promyslene detailni ale vhodne jen pro nekoho a urcitou HW sestavu. Tvoje tajnustkareni a slibovani se mi taky moc nelibi ale tebe nezmenime. Ses proste palicak (neber to zle :-) ). Zajimalo by me co by jsi rikal kdyby jsi videl nektere polske mody v realu. ( A na soutezi)
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“