rozpad obrazu u gf6800gt

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
inf1466
Nováček
Nováček

rozpad obrazu u gf6800gt

Příspěvek od inf1466 »

Po výměně orig. chladiče u inno3d 6800gt agp se zacal obraz rozpadat. chyba nastava uz v pri nabihani HW pred nabihanim operacniho systemu (pismenka s udaji o disku a pod sou vsude mozne po scr)... po chvili se obraz rozpadne jeste vic... pc najede do win a tam se rozyspava obraz jeste par minut a pak uz neni nic videt jen barvy... pri prvnim nabehnuti vse fungovalo ok ale po dvou hodinach v klidu se chyba zacala objevovat... nejdivnejsi mi je ze se takova vec stala ve chvili kdy karta s novym chladicem chladi na 52stupnu a pred tim kdyz mela devadesat tak se nic nestalo :(
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nepoškodil jsi jí nějak při tom nandavání chladiče ?
Goldnoob team proud member!
inf1466
Nováček
Nováček

re:

Příspěvek od inf1466 »

jo to bych rad nejak zjistil... problem je ze vsechny diagnosticky programky delaj ze je vsechno vporadku... ale na pohled neni nikde ani skrabanecek a nevim ze bych ji neco udelal :/ napada te jak zjistit co to je pripadne jestli se s tim da neco udelat?
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

mě něco takového dělala Ti4600 šla na reklamaci a prý byla pryč paměť takže jestli si při výměně nepoškodil pamětového brouka
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

tohle chovani vypada na pamet
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
PIESZKAM
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PIESZKAM »

Don píše:tohle chovani vypada na pamet
Tohle se mi stalo u mé staré geforce mx440.šroubovákem se mi podařilo poškodit pamět...Hned po najetí do systému okamžitě padala.Takže to taky vidím jako Don
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Tohle mi dela 6600GT AGP od MSI. Hned jak jsem ji koupil a zapnul komp, rozhozeny obraz. Pomuze vypnout a zapnout PC. Bohuzel to ted zacalo delati ve hrach. Nastesti ten comp pouziva ted otec (prvni PC v podpisu) a ja jedu na tom druhem.
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“