Jak nastavit ovladače
Moderátoři: morke, Walker1134
- piratos
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jak nastavit ovladače
Ahoj potřeboval bych poradit jak správně nastavyt ovladače k geforce 6600 GT. Moc děkuji za radu 
- Thellwin
- Administrátor

Přesun z NV grafik
Standartně se to nechává tak, jak to je po instalaci tzn. AA + AF nechat řídit apliakcí, výkonnost systému na "Kvalita" (některý upravený drivery to mají v defaultu na "Výkon").
Můžeš shodit Sytost, která je od nVidia už v základu přepálená na 114%.
Spíš se zeptej co přesně by jsi chtěl vědět
Standartně se to nechává tak, jak to je po instalaci tzn. AA + AF nechat řídit apliakcí, výkonnost systému na "Kvalita" (některý upravený drivery to mají v defaultu na "Výkon").
Můžeš shodit Sytost, která je od nVidia už v základu přepálená na 114%.
Spíš se zeptej co přesně by jsi chtěl vědět
Goldnoob team proud member!
- J X P
- Středně pokročilý

co konkretne mas na mysli ?
jedine co muzu doporucit je vypnuti ramu, ktere se dopredu nacitaji v oddilu
Nastaveni vykonoosti a kvality => Dalsi nastaveni Direct3D => z default hodnoty 3 nastavit na 0.
nejsem si tedka jisty, jestli nebudes potrebovat coolbits 2.0 pro odkryti teto nabidky. Dale pak zalezi na tom, jaky monitor pouzivas pri jakem rozliseni, ja jsem si vzdy u CRT monitoru nastavoval 1 obnovovaci frekvenci, natvrdo 85Hz
Zalozka Potlaceni obnovovaci frekvence=> u rozliseni 640x480, 800x600 a 1024x768 jsem nastavil 85Hz (coz zvladal muj monitor)
Dalsi veci, jako je OC uz preci jen souvii s necim jinym, nez s nastavovanim ovladacu. Ostatni ponechavam na default. Pres profily jednotlivych her pak nastavuju to co hra neni chopna pres option obslouzit sama, vetsinou AA nebo vyssi AF.
doufam, ze ti to takto staci
.
jedine co muzu doporucit je vypnuti ramu, ktere se dopredu nacitaji v oddilu
Nastaveni vykonoosti a kvality => Dalsi nastaveni Direct3D => z default hodnoty 3 nastavit na 0.
nejsem si tedka jisty, jestli nebudes potrebovat coolbits 2.0 pro odkryti teto nabidky. Dale pak zalezi na tom, jaky monitor pouzivas pri jakem rozliseni, ja jsem si vzdy u CRT monitoru nastavoval 1 obnovovaci frekvenci, natvrdo 85Hz
Zalozka Potlaceni obnovovaci frekvence=> u rozliseni 640x480, 800x600 a 1024x768 jsem nastavil 85Hz (coz zvladal muj monitor)
Dalsi veci, jako je OC uz preci jen souvii s necim jinym, nez s nastavovanim ovladacu. Ostatni ponechavam na default. Pres profily jednotlivych her pak nastavuju to co hra neni chopna pres option obslouzit sama, vetsinou AA nebo vyssi AF.
doufam, ze ti to takto staci
---
- wallot
- Středně pokročilý

-
Re: ovladače
dej hedat na foru je rada jak na topiratos píše:No já jsem si stáhnul ty poslední ovladače a příjde mi že výkon šel dolů.Verze ovladačů 91.31 jo a když nastartuji PC tak mě furt upozorňujou že nemám zapnuté sli a to mám GR pouze AGP. Tak nevím kde tu detekci vypnout
je uplne zbytecne davat nove ovladace na takto starou kartu za predpokladu ze neresi nejaky konkretni problem
na 6600 bych nechal osvedcene 84.25
9131 jsou pekny prasoovladace
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape