Ahoj. Už několikátým rokem pořádáme s kámošema pravidelně lanky. Máme ale jeden problém. Je nás asi 15 lidí co jezdí stabilně na všechny a ostatní dycky nějak řeknou že dojedou a pak se na to vyserou takže se počítá vždy tak s 30ti lidmi a nakonec nás dojede jen tech 15. Proto hledám asi 20-25 hráčů z okolí brna kterí by byly ochotni na tyto lanky jezdit. Můžete mi sem dát kontakty nebo pisnout na mejl a já bych se vám ozval až nějaká lanka bude. Díky všem, ale je to jenom pro vážné zájemce. Podrobnější info a fotky dodám mejlem.
banana.yoe@tiscali.cz
Sháním lidi na lanparty
Moderátor: Don
- BananaYoe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A co takhle www.lanparty.cz ?? To by bylo, aby se někdo neozval. 
- BananaYoe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, ýže to nic ofico není - ale můžeš si tam zaregistrovat tu svou lanku a uvidíš, jestli se ti tam lidi budou přihlašovat.BananaYoe píše:No právě na tomto serveru se mi ty lanky zdají nějak oficiální. Ta naše je prostě obyč. že se sleze pár pařmenů. No zkusím se poptat.
Ale jak chceš, byl to jen nápad.
- BananaYoe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak toho se vůůůbec neboj. Řekl bych, že na většině lanek je tak 90% SW nelegálně. Je to smutný, ale je to tak. S tím si vůbec hlavu nelam. A už vůbec neměj strach z nějaké kontroly. Ať už si tu lanku zveřejníš kdekoli, tak je to soukromá akce a nikdo ti tam nemůže bez důkazu a nějakého udání (podloženého udání) přijít dělat š'táruBananaYoe píše:bojím se aby tam na nás potom nenalítla nějaká kontrola jestli na to nemáme povolení a jestli máme originálky atd.
Pokud chceš sehnat lidi, kteří si přijedou zahrát, tak to klidně zveřejni na www.lanparty.cz a uvidíš, jakej bude nával
A hlavně řekni kamarádům ať to řeknou dalším kamarádům atd....