Vzdalenej pristup na pluchu
- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vzdalenej pristup na pluchu
Neznate nejakej program ktery by mi umoznoval se pripojit na plochu jineho PC s OS win XP SP2?(teda pokud to jde...) Nebo poradte nazev pod kterym mam hledat tuto sluzbu...(nic totiz nenachazim
)
Naposledy upravil(a) Teal'c dne ned 23. črc 2006, 10:00, celkem upraveno 1 x.
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
RealVNC?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Myslím že aj priamo v XP je remote desktop sharing, stačí ho len aktivovať, ale to RealVNC je lepšie.

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Perfekni uz to jede ale mam malinkatej problemek... ten server mi jede v prakazovem pradku nevite jak ho muzu predelat treba na listu ci neco takoveho?(idkyz v pravo dole na liste mam ikonku ze server mi jede...jenze jak zavru prikazovej radek tak to spadne..) Neporadi nekdo??Don Martinez píše:RealVNC?