Je to iba chyba?

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
piston
Nováček
Nováček

Je to iba chyba?

Příspěvek od piston »

prosim poradte mi mam dosku ASUS p5ld2 a speed fan mi ukazuje temp 1-3 a potom 2 teploty HDD. Ale neviem presne ktore z tych prvych troch co znamenaju. No a moj problem je taky ze mi ukazuje temp3 az 125C :shock: Co to ma znamenat? Nemoze to byt chyba, ved ostatne teploty su uplne v pohode ale ta tretia ukazuje ze mi ide nieco explodovat. Co mam robit?
FCBchachar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FCBchachar »

zkus osahat rukou :lol: ale neivm jak dopadnes kdyz se dotknes toho co by melo 125 stupnu hh , zkus jine programy ja nevim ten speed fan je naky divny me nenasel pro jistotu ani PCU chladic ani chladic skrine atak :)
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

jsi šťastný člověk že aspoň to hdd...mě speedfan nenašel ani teplotu hdd :lol: aby to mělo 125°C je skoro blbost...použij něco jiného speedfan je vážně divný :)
piston
Nováček
Nováček

Příspěvek od piston »

a ake su dobre programi :oops:
widoq
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od widoq »

Ja sem k zakladni desce na instalckach tydle programy dostal, takze mi staci V-Center.
Jinak SpeedFan je fakt do kose :lol:
Almighty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Almighty »

Myslím že v tomto případě se jedná o nezapojený senzor, prostě čip umí měřit třeba v teploty(čti jdou připojit až 2 čidla) ale je přiojené jen jedno, a speedfan ten přípojnej bod najde a zobrazí ho jako další teplotu. Jinak se speedfanem jsem hodně spokojenej a myslím si že je to kvalitní program(skvělý na regulaci otáček ventilátorů), takže bych ho rozhodně kvůli tomu že ho neumíš nastavit/používat do koše neposílal.

Co se týče těch teplot tak u mě(mám taky p5ld2) je to:
1. - čidlo na desce
2. - teplota procesoru
3. - nezapojené(divné teploty)
a pak jsou disky

Jinak není proiblém si to v konfiguraci přejmenovat a schovat třeba tu "divnou" teplotu.
[CPU:] Intel Core 2 Duo E4300 + CM Hyper 212+ [MB:] Asus P5Q PRO [RAM:] 2x A-data 1GB 800Mhz +2x A-data 2GB 800Mhz [GK:] GIGABYTE N26OC-896I [HDD:]Samsung 1TB + Seagate Barracuda 7200.10 320GB (16MB) Sata II [DVD-RW:] LG GSA-4165 [PSU:] Enermax Liberty EL400AWT 400W [Case:] Thermaltake Soprano [Monitor:] LG Flatron W2600HP-BF [Myš:] Logitech G500 [Klávesnice:] MS Natural Ergonomic Keyboard 4000 V1.0 [Repro:] Creative Inspire 4.1 4400 [Sluchadla:] Koss SB/45; Koss Porta Pro
jcdenton12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jcdenton12 »

tak ma napada
nemas nahodou WD disk s vadnym cidlom???
...
Almighty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Almighty »

jcdenton12 píše:tak ma napada
nemas nahodou WD disk s vadnym cidlom???
pravděpodobně ne, řekl bych že je to přesně ten případ jak popisuju, píše že se to týká prvních 3. teplot desky, a je to stejné jako u mě.
[CPU:] Intel Core 2 Duo E4300 + CM Hyper 212+ [MB:] Asus P5Q PRO [RAM:] 2x A-data 1GB 800Mhz +2x A-data 2GB 800Mhz [GK:] GIGABYTE N26OC-896I [HDD:]Samsung 1TB + Seagate Barracuda 7200.10 320GB (16MB) Sata II [DVD-RW:] LG GSA-4165 [PSU:] Enermax Liberty EL400AWT 400W [Case:] Thermaltake Soprano [Monitor:] LG Flatron W2600HP-BF [Myš:] Logitech G500 [Klávesnice:] MS Natural Ergonomic Keyboard 4000 V1.0 [Repro:] Creative Inspire 4.1 4400 [Sluchadla:] Koss SB/45; Koss Porta Pro
piston
Nováček
Nováček

Příspěvek od piston »

ja to tak ako hovory almighty, sice disk WD mam ale teplotu ukazuje dobre
KubicManiak
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KubicManiak »

speedfan je na prd,mam regulaci jen na 2 fany a to CPU a pak jeden do skrine,deska ma na 3 :(
P4 3.20 GHz Prescott 478,MB Intel 865 PE Pro ,512 MB RAM,AGP STLABS ATI Radeon 9550 256 MB DDRTV Out DVI,HDD 160GB Seagate Barracuda 7200,DVD±R/RW/+R9 LiteOn16x/4x/4 rychl.,CASE atx midi JNC 60 300W,LAN 10/100,LCD LG L1780Q
krasus
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krasus »

me speed fan vubec nejde sice mi zobrazi teplotu cpu gk a desky ale fany regulovat nejde mam asi nap*cu desku
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“