Problem s pameti do p5gd1 a pretakt. P4.............HELP

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
lopata.michal
Nováček
Nováček

Problem s pameti do p5gd1 a pretakt. P4.............HELP

Příspěvek od lopata.michal »

Caues,predem se omlouvam ze kvuli tomu zakladam dalsi thread,ale mam proble.Vlastnim desku Asus P5GD1,v ni je p4 530 3GHz @3,4 GHZ,viz popis sestavy v podpise.Ted kdyz to mam taktly ,tak mam fsb cca 900 mhz,ale pameti se mi zhorsily,a to nehorazne,Meli latenci myslim 3,a ted 5???? (sou to a data 512x1).Potreboval bych tudiz poradit nejake nove pameti,koukal sem na tyhle

Kód: Vybrat vše

http://www.alzasoft.cz/1gb-kit-2x512mb-ddr-400mhz-pc3200-cl2-64mx64-kingston-hyperx-box-vhodne-pro-dualchannel-d53160.htm
,zda by to nejak slusne potom fachcilo i na tom pretakt. procesoru.Diky moc,ptz v tomhle ja moc nejedu,takze pls vysvetleni a jeste jednou se omlouvam
lopata.michal
Nováček
Nováček

No tak lidi,pls poradte........
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Nestačilo by dať deličku na pamäti, aby mali nižší takt pamätí ? Inak tie Kingstony nie sú zlé.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
lopata.michal
Nováček
Nováček

pls porad

Cauky,pls mohl bys mi poradit jak to mam udelat s tou delickou?? Tak aby mi zustal ten procik na 3,4 GHZ.Ja v tomhle moc zbehlej nejsem,tak jestli bys pls poradil.Diky moc
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

V BIOSE by malo byť niekde DRAM settings, a tam by sa mala dať nastaviť delička a časovanie.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
lopata.michal
Nováček
Nováček

Ja to tam nikde nemuzu najit,pls poradte nekdo jak to udelam,aby mi pameti zustaly na cl3 a ne na cl5.Jinak se chci zeptat ,chci si koupit novy pameti,poradte pls nekdo jaky,priblizne 3000kc.Diky moc
Odpovědět

Zpět na „Paměti“