nefunguje zapinani s casu

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
SoCool
Nováček
Nováček

nefunguje zapinani s casu

Příspěvek od SoCool »

Ahoj, mam problem se spoustenim pc. Diky bource doslo k vyhoreni pc a ja musela koupit novy zdroj, desku a tak sem vzala i novy procesot. A vypada to, ze budu muset koupit i grafiku a disky.. proste total KO.. Po zapojeni novych komponet se mi deje to, ze po nabiha po zasunuti napajeciho kabelu do zdroje a vubec nereaguje na tacitka na casu..a to jsem jesich zapojeni prekonstrolovavala. Mam ASUS A8V a tam je zapojeni case dratu textem nahoru.. a presto to nereaguje. Cim to muze byt? Nozna spatna grafika na to nema vliv, ze ne? diky
Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: nefunguje zapinani s casu

Příspěvek od Gorr GrimWolf »

SoCool píše:Ahoj, mam problem se spoustenim pc. Diky bource doslo k vyhoreni pc a ja musela koupit novy zdroj, desku a tak sem vzala i novy procesot. A vypada to, ze budu muset koupit i grafiku a disky.. proste total KO.. Po zapojeni novych komponet se mi deje to, ze po nabiha po zasunuti napajeciho kabelu do zdroje a vubec nereaguje na tacitka na casu..a to jsem jesich zapojeni prekonstrolovavala. Mam ASUS A8V a tam je zapojeni case dratu textem nahoru.. a presto to nereaguje. Cim to muze byt? Nozna spatna grafika na to nema vliv, ze ne? diky
Zapne se , alespoň zdroj? Respektive roztočí se v něm větrák?
Naposledy upravil(a) Gorr GrimWolf dne ned 23. črc 2006, 14:38, celkem upraveno 1 x.
?
Search.mod
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Search.mod »

Asi si špatně zapojil ty konektory od on/off
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Emulgathor »

Jestli to dobře chápu, tak se ti prostě sám zapíná počítač při zapojení napájecího kabelu ze sítě...

Tak nejdřív bych vyzkoušel zda se tak děje při vypojení tlačítek na casu (jestli není chyba ve zdroji) a pokud to nenaběhne, tak je jasnej problém v tlačítkách na casu, takže bych zkontroloval pomocí manuálu správný zapojení kablíků z casu do desky a pokud i pak (při správnam zapojení) zůstával problém nevyřešen, bych šáhnul buď po nový case, nebo po tlačítkách a kabelech ze starší casse a nebo pokud to dokážeš opravit, tak opravit ručně...pokud to neni nějak spálený taky.
SoCool
Nováček
Nováček

Příspěvek od SoCool »

kabliky jsem kontrolovala i podle manualu a opravdu to reaguje pouze na zastrceni napajeciho kabelu do zdroje (dokonce i bez zapojeni tlacitek z casu to nabehne) a uz sem odkontrolovala i grafiku a ta nesepne monitor a v jinem pc jede a tady v tom se mi roztoci vetraky, je citit, ze HDD taky najede, ale ani klavesnice nezasviti a grafarna taky nenabudi monitor. tak uz nevim cim to je...
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Emulgathor »

No teď jestli máš možnost vyzkoušet ten zdroj na jinym počítači, tak bych to zkusil a jestli to pude na jinym kompu v poho, tak už zbejvá snad jenom MoBo...
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“