TES4 : Oblivion - dojmy, zážitky, zkušenosti, questy

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Radkoff
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radkoff »

Othrondir píše:
LOL TY VOE... staci ti ist v tomto threade o stranku dozadu (cislo 18) a tam najdes riesenie. Tento problem som mal aj ja a je tu vyrieseny. Pravdepodobne si jej tie ingrediencie nedal v spravnom poradi. Je to bug v hre...

No jéje! :lol: To bude vono. Vodklikával sem to tak, jak to bylo naskládaný. To je tak, když si někdo nepřečte celej dred dřív, než se na něco zeptá.... 8)
Dík :worship:

Stejně sem teď na vážkách, zda být upírem, či nebýt upírem. Každopádně lék si vemu a když mě to přestane bavit, tak ho vychlastám. Na tu jeho manželku se*u. Nechám si i ten druhej kdyby náhodou :lol: :twisted:
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

no neviem dostanes za ten quest tusim 7000 septimov :roll:
Radkoff
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radkoff »

Othrondir píše:no neviem dostanes za ten quest tusim 7000 septimov :roll:
fakt yo? :o V tom návodu píšou "nevýznamný spropitný"
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

tusim je to tam v uvodzovkach :wink: (ach ta ironia :roll: )
Radkoff
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radkoff »

Othrondir píše:tusim je to tam v uvodzovkach :wink: (ach ta ironia :roll: )
cituji:
Hrabě Vás očekává s nevýznamným spropitným. Avšak odměna, kterou jste darovali sami sobě je značná- zbavili jste se vlastního vampírství.

Z čehož vyplývá, že dostanu 20 zlatek a nazdar
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

Radkoff píše:...
ja som kazdopadne dostal viac ako 6999 septimov :-)
Radkoff
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radkoff »

Budu jedině rád, když dostanu pár drobnejch navrch. Budu mít na barák i na koně.
Voloď
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Voloď »

no u mna som od neho mohol dostat neobmedzene vela, ked som mu doniesol ten elixir tak v ,,moznostiach" co mu ,,povedat" bolo reward, tak som dal a bolo to tam furt ( ziskal som tam 400 000 :lol: , uz ma to aj tak nebavilo ... :oops: )
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Radkoff píše:Budu jedině rád, když dostanu pár drobnejch navrch. Budu mít na barák i na koně.
Nikdy jsem nepochopil, k čemu si kupovat barák. Stačí zajít do guildu, a spím, jím, uschovovám věci dle libosti...
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

radekhulan píše:Nikdy jsem nepochopil, k čemu si kupovat barák. Stačí zajít do guildu, a spím, jím, uschovovám věci dle libosti...
je to vyhodnejsie... mas tam viac priestoru... logicky ked uz rozvijam postavu tak nech ma aspon kde byvat.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

radekhulan píše: Nikdy jsem nepochopil, k čemu si kupovat barák. Stačí zajít do guildu, a spím, jím, uschovovám věci dle libosti...
Věci jsem uschoval do truhly ve Fighters Guildu a když jsem se tam jednou přišel vrátit, věci nikde...
show must go on..
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

shadow píše:
radekhulan píše: Nikdy jsem nepochopil, k čemu si kupovat barák. Stačí zajít do guildu, a spím, jím, uschovovám věci dle libosti...
Věci jsem uschoval do truhly ve Fighters Guildu a když jsem se tam jednou přišel vrátit, věci nikde...
No hlavně já to beru jako určitou "prestiž" vlastnit dobře vybavenej barák...Mě se ten pocit, že jsem "ve svém" líbí :) ...v reálu i ve hře...
Radkoff
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radkoff »

radekhulan píše:
Nikdy jsem nepochopil, k čemu si kupovat barák. Stačí zajít do guildu, a spím, jím, uschovovám věci dle libosti...

Barák chci z důvodu jistoty úschovy mých věcí. Na nic jinýho v tý hře není. Babu si tam pozvat nejde. Navíc u mě by to ani nešlo bo baba sem.
Spider
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spider »

V questu "opilý a nedisciplovaní" (je to asi 4. quest, který jsem dostal od Cechu Bojovníků) mám přinýst tý alchimistce pět dávek ektoplazmy, které mám koupit v obchodě ve Skingradu. Jenže tam má na prodej jen jeden kus (a kde jsou ostatní? :o ) .. V inventáři mám sice 3, který jsem někde sebral, ale kde mám získat tu poslední pátou? Pls poraďte. :(
CPU: A64 3000+ Winchester + AC Silencer 64Ultra MB: DFI nF4 DAGF RAM: 2*512MB Kingmax 433Mhz VGA: HIS RX800 392/700@439/972 HDD: 160GB Hitachi mechanika: LG SuperMulti GSA-4163B, floopy case: Chieftec DX-01SL-D-U 410W
LCD: HP L1740, repro: Creative Inspire P380
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Spider píše:V questu "opilý a nedisciplovaní" (je to asi 4. quest, který jsem dostal od Cechu Bojovníků) mám přinýst tý alchimistce pět dávek ektoplazmy, které mám koupit v obchodě ve Skingradu. Jenže tam má na prodej jen jeden kus (a kde jsou ostatní? :o ) .. V inventáři mám sice 3, který jsem někde sebral, ale kde mám získat tu poslední pátou? Pls poraďte. :(
Ectoplazma pada z duchu :)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

HEAD píše:
Spider píše:V questu "opilý a nedisciplovaní" (je to asi 4. quest, který jsem dostal od Cechu Bojovníků) mám přinýst tý alchimistce pět dávek ektoplazmy, které mám koupit v obchodě ve Skingradu. Jenže tam má na prodej jen jeden kus (a kde jsou ostatní? :o ) .. V inventáři mám sice 3, který jsem někde sebral, ale kde mám získat tu poslední pátou? Pls poraďte. :(
Ectoplazma pada z duchu :)
anebo třeba z gloom wraith
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Creatures_Undead

hodně jich je myslím třeba v Sancre Tor

http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Quest ... he_Divines

jinak platí na ně kouzelné, daedrické a stříbrné zbraně, možná ještě nějaké, ale ne obyčejné.
show must go on..
Spider
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spider »

shadow píše:
HEAD píše: Ectoplazma pada z duchu :)
anebo třeba z gloom wraith
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Creatures_Undead

hodně jich je myslím třeba v Sancre Tor

http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Quest ... he_Divines

jinak platí na ně kouzelné, daedrické a stříbrné zbraně, možná ještě nějaké, ale ne obyčejné.
Díky, tak jsem to sehnal, problém vyřešen :)
CPU: A64 3000+ Winchester + AC Silencer 64Ultra MB: DFI nF4 DAGF RAM: 2*512MB Kingmax 433Mhz VGA: HIS RX800 392/700@439/972 HDD: 160GB Hitachi mechanika: LG SuperMulti GSA-4163B, floopy case: Chieftec DX-01SL-D-U 410W
LCD: HP L1740, repro: Creative Inspire P380
Radkoff
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radkoff »

jak je to se savegames?
oblivion hraju u známýho a jakmile budu mít novou sestavu, chtěl bych pokračovat na mým. zkoušel to někdo kopírovat? funguje to? nevím, jestli se mi bude chtít hrát znova od začátku. přecejen už sem našláplej bůh... a začínat od nýmanda :stupid: :blee:
a co se týče toho upírství - odměna byla fakt tučná. už mě nebavilo klikat, tak sem skončil na 100k. snad to bude stačit. konečně se můžu věnovat tomu, o čem ta hra je a ne neustále shánět prachy jak nějaká socka
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Radkoff píše:jak je to se savegames?
oblivion hraju u známýho a jakmile budu mít novou sestavu, chtěl bych pokračovat na mým. zkoušel to někdo kopírovat? funguje to? nevím, jestli se mi bude chtít hrát znova od začátku. přecejen už sem našláplej bůh... a začínat od nýmanda :stupid: :blee:
a co se týče toho upírství - odměna byla fakt tučná. už mě nebavilo klikat, tak sem skončil na 100k. snad to bude stačit. konečně se můžu věnovat tomu, o čem ta hra je a ne neustále shánět prachy jak nějaká socka
Nejsou přímo v adresáři hry, ale v dokumentech - musíš si je tam najít, ale jdou normálně zazálohovat...
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

K těm ingrediencím, aby člověk přestal být upírem: Teď jsem je hledal, a našel jsem je za 15 minut s využitím fast travel :).

Tři česneky jsou skutečně ve Weynon Priory ve Weynon House, celé dva trsy jich má Falana Hlaalu ve Skingradu v obchodě All Things Alchemical.

A šest Nightshade a čtyři Bloodgrass má chlapík v obchodě The Main Ingredient v Market District v Imperial City. Nebo aspoň v mém případě tomu tak bylo.

Výtažky z bloodgrass jdou také nasbírat i kolem zničených oblivionských bran.

Prosté :).
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“