Úprava login screenu

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Fenix
Nováček
Nováček

Úprava login screenu

Příspěvek od Fenix »

Nevite nekdo, jestli je mozne zmenit vzhled oken na prihlasovaci obrazovce? Pouzivame klasickou, ne klikaci ikonky.

Jednak jsem alergický na "ukreslený vzhled windows", používám "klasický motiv".
Druhá věc je, že od předinstalovaného OEM systému je v tomto okně instalována klávestnice QWERTZ, která mi neumožňuje napsat ani jméno a tak musím přepínat na anglickou
A za třetí by bylo fajn, abych v této obrazovce měl automaticky zapnutý NUMLOCK a nemusel ho zapínat.

Nevíte někdo co s tím?. Myslel jsem, že vytvořím profil s klasickým vzhledem, vhodnou klávesnicí a zapnutým NUMLOCKEM a podle http://support.microsoft.com/kb/319974 ho přehraju místo "Default user" , ale Windows na mne pečou a používají tenhle upravený profil pouze pro nové užvatele (což je taky fajn, ale není to ono).
1) MS WinXP Pro: AMD Athlon 1333(TB), MB MSI KT4V, 1GB RAM, Geforce 2 MX, 60GB hvízdající IBM + 40GB topící Seagate, Creative Audigy, AverTV Capture.
2) MS WinXP Pro: P4 2.4 GHz, MSI 845PE Max, 1 GB RAM, Matrox G550 Dualhead, 80 GB + 80 GB + 160 GB Seagate, Creative Audigy, Matrox RT.X100 střižna.
Dynalon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dynalon »

K tomu numlocku - mel sem stejny problem a vyresil sem ho pomoci pomoci jednoho tweakovaciho nastroje (myslim TweakUI), v kategorii keyboard byl jeden prepinac ktery system prinutil pamatovat si nastaveni klavesnice po vypnuti systemu (vcetne numlocku ...)
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

podle mě by se u přihlašování měl chovat podle pravidel, který má nastavený administrator (user) a chovat se jakoby ste byli odhlášení z tohoto usera a akorát se chtěli přihlásit za někoho jinýho... s anglickou klávesnicí problém nemám (mám furt českou ať su kde su jako default) a num lock mám taky vždycky po startu zaplej...
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Úprava login screenu

Příspěvek od WoiTa »

Fenix píše: Nevíte někdo co s tím?. Myslel jsem, že vytvořím profil s klasickým vzhledem, vhodnou klávesnicí a zapnutým NUMLOCKEM a podle http://support.microsoft.com/kb/319974 ho přehraju místo "Default user" , ale Windows na mne pečou a používají tenhle upravený profil pouze pro nové užvatele (což je taky fajn, ale není to ono).
Default User je složka pro nové uživatelské účty. Pokud chceš aby se ti to projevilo ve všech už existujících, kopni to do složky "All Users", nebo do složky konkrétního účtu.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

ten numlock... staci na login obrazovce zapnout numlock a dat restart, nebo shutdown
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“