Problém s myší přetrhaný drátky - AKUTNĚ

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Ritchma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém s myší přetrhaný drátky - AKUTNĚ

Příspěvek od Ritchma »

Já se v tomhle nevyznám, ale mam myš optickou a bezdrát s nabíječkou. Je to fujitsu siemens nějakej starší ale jeho obdobu dělá kde kdo. Nicméně slez z toho původní lak a tak sem se dal do lakování, jenže samotnej hardware tý myši byl na dvou drátkech přidělanej ke spodnímu plastu myši kde byly kovový plošky skrz který se to nabíjí. Zní to asi nesmyslně, ale celá moje otázka zní takto - přetrhnul se drátek od nabíjení, čím bych ho moh přidělat zpět? Nějakou pájkou nebo jak? Co bych k tomu potřeboval?
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

normalne vem pajecku a cin a pripajej to tam zpatky, nevim jak jinak bys to tam mohl pridelat :wink:
Ritchma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ritchma »

maart píše:normalne vem pajecku a cin a pripajej to tam zpatky, nevim jak jinak bys to tam mohl pridelat :wink:
Ok, pájku a cín jo? Nemam ani jedno tohle sem nikdy nedělal, tak to teda asi koupim snad to neni drahý. Kolik mě to tak bude stát?
Ritchma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ritchma »

spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

+/- ano.

Pokud bys chtěl tady je docela dobrý návod pro začátečníky jak pájet s trafopáječkou.
Ritchma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ritchma »

spirit64 píše:+/- ano.

Pokud bys chtěl tady je docela dobrý návod pro začátečníky jak pájet s trafopáječkou.
Díky moc, to sem rád že to mam takhle, zejtra něco zajedu koupit :D
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“