Při zapnutí nenajede obraz...

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Při zapnutí nenajede obraz...

Příspěvek od Andrw »

Snažím se zprovoznit jeden postarší comp který jsem od někoho vyhrabal...je to nějaký Pentium II 266 MHz, RAM newim, grafika S3 Trio + akcelerátor karta, atd....
Problém je ale v tom že když comp zapnu tak monitor se nepřepne ze "spánku" a nic tím pádem nenajede (zkoušel jsem to rozjíždět bez akcelerátoru protože nejde pořádně zadělat do PCI slotu - zavazí tam plech kde je konektor) ale jednou to najelo a pak zase nic monitor se pak už nerozjížděl...zkoušel jsem i odpojit všechny mechaniky (HDD, FDD, CD) taky nepomohlo..celé jsem to rozdělal vyčistil od chuchvalců prachu..jednou se rozjel a zase nic..jinak monitor je funkční - všude jinde funguje v klidu..jinak zdroj je tam 200 W!!!
Nevíte čím to může být??? :?
CPU:AMD Athlon 64 X2 5600+ cooler:Scythe Mugen MB:ASUS M3A32 MVP-Deluxe RAM:GEIL 2x1024 MB-800 Mhz,DDR II Zdroj:Fortron BlueStorm II 500 W Grafika:nVidia Geforce 8800 GTS 512 MB Zvukovka:Creative sound Blaster Live! 5.1 HDD:WD3200AAKS (320 GB, SATA II) LCD:Samsung Syncmaster 931BF
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Tu grafiku tam musíš dostat úplně - špatný kontakt. :wink:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrw »

ta S3 tam je na doraz..jedine ji zlomit...ta co tam nejde je ten akcelerator ale ten jsem oddelal..neni potreba moc!!
CPU:AMD Athlon 64 X2 5600+ cooler:Scythe Mugen MB:ASUS M3A32 MVP-Deluxe RAM:GEIL 2x1024 MB-800 Mhz,DDR II Zdroj:Fortron BlueStorm II 500 W Grafika:nVidia Geforce 8800 GTS 512 MB Zvukovka:Creative sound Blaster Live! 5.1 HDD:WD3200AAKS (320 GB, SATA II) LCD:Samsung Syncmaster 931BF
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“