Špatná kvalita fotek - Canon A70 @ vybíráme nástupce

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Špatná kvalita fotek - Canon A70 @ vybíráme nástupce

Příspěvek od Don Martinez »

Z ničeho nic začal v názvu uvedenej foťák vyrábět takovýhle fotky:
http://my.opera.com/Don%20Martinez/home ... 8/foto.jpg v porovnání s tím co dělal předtím http://my.opera.com/Don%20Martinez/home ... %20027.jpg (ta předchozí je resiznutá, ale je to stejný i v plný velikosti) strašný. Osobně to vidím na nákup novýho, nebo máte někdo nějaký jiný názory? Upozorňuju, že jsem samozřejmě nepoužil žádný barvený filtry, expozice je samozřejmě na 0, ISO na 50 atd. žádný special nastavení - projížděl jsem kompletní menu foťáku a nic co by to mohlo způsobit jsem nenašel...
Naposledy upravil(a) Don Martinez dne pon 24. črc 2006, 16:51, celkem upraveno 3 x.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

reklamace? :?
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

koza píše:reklamace? :?
Záruka není - skončila si před 4 měsícema :(
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Obrázek
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

Don Martinez píše:
koza píše:reklamace? :?
Záruka není - skončila si před 4 měsícema :(
tak jedině zkusit servis.. ale nevim jestli by se to vyplatilo.. možná investice do novýho by byla lepší... :)
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem psal do servisu, ale protože rodiče jedou na dovolenou budeme kupovat novej... Takže líbí se mi: Canon A700 nebo Panasonic DMC-LZ5. Líbí se mi na nich 6x optickej zoom (MPix jsou mi na druhou stranu docela volný - plakáty tisknout nebudu). Vyhovujou mi taky použitý karty SD - xD a MS jsou co jsem koukal cca 2x tolik drahý. Nevím jak moc velkej význam má stabilizátor - ale asi nijak moc velkej u kompaktu, co? Pokud máte třeba nějakou jinou alternativu navrhnětě...
Ještě edit: O foťák se dělím s tátou - ten rád hodně cvaká, ale zase klidně na auto, já se ve svejch pokusech pouštím tak možná do nastavování ISA, vyvážení bílý - clonu ani závěrku nastavovat nepotřebuju... Jde mi hlavně o výslednou kvalitu fotek a tou pro mě zatím vyhrává Canon.
Obrázek
reifik
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od reifik »

dz
Nováček
Nováček

Příspěvek od dz »

Zkus vytahnout baterky na delší dobu - obnoví se tovární nastavení.
Bral bych spíš Canon A700 nebo Olympus SP-500, ale 500 už není tak malá. Panasonic dost šumí.
Z170 + 6600K@4,5GHz, 32GBram, gtx1060, SB X-fi Fatal, NVMe evo 256GB, WD 1TB, Zalman Reserator 1 Plus
simy
Nováček
Nováček

Příspěvek od simy »

dz píše:Zkus vytahnout baterky na delší dobu - obnoví se tovární nastavení.
Bral bych spíš Canon A700 nebo Olympus SP-500, ale 500 už není tak malá. Panasonic dost šumí.
sem cekal kdo zacne s sumem :)
ryandunn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ryandunn »

Pořit si panasonic, sem si ho nedávno koupil a naprostá spokojenost.. koukni se na irecenzi..ale je pouze v angličtině.. :wink: http://www.dcresource.com/reviews/panas ... ndex.shtml
conky
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conky »

dumar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dumar »

Velice dobre kompakty jsou
Canon 610 ,700 ,Panasonic DMC-LZ5 , ale momentalne asi best of... podle vetsiny recenzi i ceny TIPA pro kompakt roku je Fuji F30 :)
CPU AMD Ryzen 7700 MB GIGABYTE X670E AORUS MASTER , VGA ASRock RX 7900 XT RAM G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 LG Oled42C2, Zdroj Be quiet! Straight Power 11 850W Platinum
POKUD NENÍ UVEDENO JINAK, VŽDY PRODÁVÁM I JINDE!!!!!!
Kajula
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kajula »

dumar píše:Velice dobre kompakty jsou
Canon 610 ,700 ,Panasonic DMC-LZ5 , ale momentalne asi best of... podle vetsiny recenzi i ceny TIPA pro kompakt roku je Fuji F30 :)
recenze na F30 http://digi.zive.cz/h/technika/AR.asp?ARI=1617,byl i v testu ve Stereo & Video, tam sice obdrzel TIP casopisu,ale vyhral A700...navic jsem s nim vcera fotil a je to celkem prijemnej fotak...ma i plne manualni rezim,prioritu clony a casu,plnou automatiku a ruzny scenicky rezimy...
PC1> R7 1700, Asus Crosshair Hero VI X370, Corsair Vengeance LPX DDR4 @ 3 Ghz CL15 32 GB, EVGA GTX 1080, Samsung 960 Pro 512 GB, Sandisk Ultra II 480 + 960 GB, WD Green 1+2TB, WD Blue 1 TB, Toshiba 2x3TB, EVGA G3 750, Fractal R5
PC2> Phenom 720 BE, Gigabyte GA-MA790XT, Kingston HyperX 1666 DDR3 CL9 4x2048, Gigabyte GTX 560 (SOC edice), Samsung 850 Evo 250 GB + WD Black 640 GB, Corsair XT 520W
PC other>C2D E7400 + Radeon 5770, Athlon XP 3000+ Gigabyte GA-7VA Via KT 400, 1 GB DDR 333 CL2.5 + Radeon X800GT
NTB> Lenovo E125 + Dell Latitude E6420(i5,8GB RAM, 960 GB SanDisk SSD)
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“