OVLADAČ NA SEAGATE 120GB PATA PROSÍM PORADTE MI
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- MasterX
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
OVLADAČ NA SEAGATE 120GB PATA PROSÍM PORADTE MI
Nedavno jsem musel preinstalovat windows.Na zacatku instalace to napsalo ze to neprenese ovladace na nejake vice kapacitni zarizeni a ze si mam pripravit CD od vyrobce.Po dokonceni instalace a nasledovneho zapnuti PC se mi ve win nezobrazil muj druhy disk Seagate Baraccuda 120GB pata.Resetoval sem PC mrknul do biosu kde je ale vse v poradku disk je tam zobrazen radic je povolen.Ve win ve spravci disku se mi uz ale nezobrazi.Na net sem se po ovladacich dival ale nic nepomohlo ani vsechny nove ovladace na zakl. desku.Moje zakl. deska je Gigabite 8IE graf.k je ATI.Prosim poradte mi klidne mi napiste na mail nebo icq.Predem dekuji
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

- Shit
- Odborník PCT

- Hoonzooid
- Začátečník

A jakej máš ten první disk? Je menší? Zkoušel si flashnout BIOS? No ještě, abys na internetu našel ovladače na PATA HDD
... viz. SHIT
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W
- MasterX
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: