timeout na foru po urcitem case

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Odpovědět
qwertown
Začátečník
Začátečník

timeout na foru po urcitem case

Příspěvek od qwertown »

Zdravim, potrebuju poradit jak mam zaridit abych se po urcitem casu po prihlaseni na forum automaticky neodhlasil. Mam forum zapnute treba 8h , ale po odhlaseni a opetovnem prihlaseni mi zmizi nove prispevky oznaci se jako ze jsem je uz precetl..Dekuji
Q.
CPU : Intel C2D 6300 1,8GHz@ |Arctic Cooling Freezer 7 Pro | MB : GIGABYTE DS4 P965 rev. 3.3 | RAM : 2x1024 + 2x2048 DDR2 A-data 800MHz | HDD : WD 250GB SATA 2 16MB + 500GB + 2T Samsung | GK : 4850 ATi | PSU : Enermax L. 400W | CASE : Coolermaster Centurion 532| Monitor 23" Samsung
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

A co si zaškrtnout položku "přihlásit automaticky"? ( nebo jak to přesně je... )
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Pokud spravne chapu dotaz a jde ti o to, abys nebyl (tusim) po 30 minutach neaktivity odhlasen, tak to nevim - resp. myslim, ze to nejde. Tedy ani ja jsem neprisel na to jak to udelat, obcas se mi to taky stane.
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

no ja v opere, mam v liste stale otevrene PCF, sem se lognul s 1 akdysi davno a dal automaticky vzdycky prihlasit.
prijdu sem 1. a svitej oranzove, neprecteny, a do doby nez ZAVRU operu tak jsou porad neprecteny.
nekdy tu nejsem i 4 hodiny, ale opera je stale otevrene( cili neaktivita na foru ale prihlasen) a jeste se mi nestalo aby me to odhlasilo.
takze , skus dat automaticky prihaslit--viz wector rada,( co mas za prohlizec, asi IE?
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

hlupak píše:...
Ve FF potvrzuji stejné chování...
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

hlupak píše:no ja v opere, mam v liste stale otevrene PCF, sem se lognul s 1 akdysi davno a dal automaticky vzdycky prihlasit.
prijdu sem 1. a svitej oranzove, neprecteny, a do doby nez ZAVRU operu tak jsou porad neprecteny.
nekdy tu nejsem i 4 hodiny, ale opera je stale otevrene( cili neaktivita na foru ale prihlasen) a jeste se mi nestalo aby me to odhlasilo.
takze , skus dat automaticky prihaslit--viz wector rada,( co mas za prohlizec, asi IE?
Nj. o to nejde... me to taky prihlasi automaticky, ale po kazdem novem prihlaseni se ti taky automaticky ztrati seznam vsech neprectenych prispevku - a mas novy seznam. Tj. jestlize se prihlasim rano v 8h, tak mam seznam neprectenych prispevku od 23h, kdy jsem tu byl naposledy. Jestlize vsak nic nedelam, tak me to odhlasi a po dalsim prihlaseni mam novy seznam neprectenych, ale uz jen tech od 8h ranni.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

leda si nekde zkusit nastavit automatickou referesh treba. Pokud to tedy v nejakem prohlizeci jde.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Butch píše:leda si nekde zkusit nastavit automatickou referesh treba. Pokud to tedy v nejakem prohlizeci jde.
Opera 9 click pravým tlačítkem myši na stránku. Položka načítat v intervalu a pak stačí zadat požadovaný interval.
qwertown
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od qwertown »

joj prihlasuje se z prace a mam samozrejme IE6 a nic stimto prohlizecem nenadelam...
Ale dekuji i tak :-)

//Fifi: anonym killed
CPU : Intel C2D 6300 1,8GHz@ |Arctic Cooling Freezer 7 Pro | MB : GIGABYTE DS4 P965 rev. 3.3 | RAM : 2x1024 + 2x2048 DDR2 A-data 800MHz | HDD : WD 250GB SATA 2 16MB + 500GB + 2T Samsung | GK : 4850 ATi | PSU : Enermax L. 400W | CASE : Coolermaster Centurion 532| Monitor 23" Samsung
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

qwertown píše:joj prihlasuje se z prace a mam samozrejme IE6 a nic stimto prohlizecem nenadelam...
Ale dekuji i tak :-)
Ale co bys nenadělal? http://www.opera.com. Pokud máte v práci nějaký zákazy ohledně instalování SW, tak skoč za správcem sítě, ještě sem neviděl jedinýho, kterej by byl tak blbej, aby nepovolil náhradu za IE ;)
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

Wilik píše: Nj. o to nejde... me to taky prihlasi automaticky, ale po kazdem novem prihlaseni se ti taky automaticky ztrati seznam vsech neprectenych prispevku - a mas novy seznam. Tj. jestlize se prihlasim rano v 8h, tak mam seznam neprectenych prispevku od 23h, kdy jsem tu byl naposledy. Jestlize vsak nic nedelam, tak me to odhlasi a po dalsim prihlaseni mam novy seznam neprectenych, ale uz jen tech od 8h ranni.
jak sem psal, me to fakt neodhlasuje, jasny prijdu z prace a otevru op. a mam tam prispevky od vecera kdy sem tu byla naposled a zavrel OP. kdyz mam stale otevreny browser ale nejsem na foru( hraju nebo koukam na TV tak mam stale to same-oranzove co sem neprecetl, kdyz dam refresh tak mi to jeste prihodi ty co pribyly od doby kdy jsme hnul mysi naposled.
ale ty asi nemas nastavaneo utomaticke logovani, ( jako admin asi ne-bezpecnost?) takze to je normalni ze te to odhalsi a po dalsim prihlaseni ti vyjedou jen ty co jsou Opravdu nove,tj, od odhlaseni---do ted kdy si se znova lognul.
Jestlis em te nepochopil tak sry, ale stveho pripsevku mi tohle dava jediny smysl.
treba na takove WG(webgame) me to automatycky odhalsi po 30minutach neaktivity, i kdyz se treba poprve zeptala Op ci ulozit login+pasw) sice otevru a jetam login a pasw ale neprihlasime to automaticky musim sam dat login..a poc ase to odhlasi a po znova lognuti, je nove jen to co se udalo za tech psolednich xminut co sjem se prihlasoval.
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Pro FF se k tomuto účelu dá využít rozšíření "reloadevery". Nastavím si u konkrétního panelu refresh třeba 25 min. a mám po problému. Bez toho mě forum také po nějaké době odhlásí.

Nejlepší řešení je ale zkrátka být aktivní na fóru pořád. :roll:
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

hlupak píše:... ale ty asi nemas nastavaneo utomaticke logovani, ( jako admin asi ne-bezpecnost?) takze to je normalni ze te to odhalsi ...
Tak znova... automaticke prihlaseni s timhle nema nic spolecneho... tohle je proste nastaveny cas, kdy forum pri neaktivite delsi 30 minut automaticky spojeni ukonci. Jinak samozrejme mam povolene automaticke prihlaseni - tedy na svem domacim PC, takze ikdyz dam v 31 minute reload, tak to po me zadne hesla nechce, ale nacte me to stranku s novymi prispevky pouze od doby posledni aktivity.

Ano, ruzne automaticke reloady pro FF ci Operu tohle resi.
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

Wilik píše: 1,T. tohle je proste nastaveny cas, kdy forum pri neaktivite delsi 30 minut automaticky spojeni ukonci.

2,Ano, ruzne automaticke reloady pro FF ci Operu tohle resi.
tohle slysim poprvi( o PCF) me se tophle opravdu jeste nestalo, nejsme tu treba 2hodiny, op je otevrena a stale je vsechno oranzove co sjem neprecetl na poprve+ refresh a nove oranzove
2, ja nic takoveho nepouzivam :oops:
ted sem chtel napsat: bud sem debil nebo nevim, ale to by se zde obevil jeden clena azase by hodil quote s necim...
takze, schvalne zitra to skusim stopnout-futurama 2 dily cca 45minut a uvidim jestli me to odmaze nove/stare pripspevky :oops:

//D.M. oddělen OT příspěvek...
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“