22A původní chill...nový enermax liberty 400W dvě větve po 20A...max zatížení +12 30A. je to trochen rozdíl...zatím nemůžu stoprocentně říct, jestli ta karta 700/800 dá či nikoliv. Prostě se mi zdá, že se chová líp a i výkon při taktování jde nahoru, nestagnuje. Co se ovšem pořešit musí...to chlazení. Nezkoušel někdo ten větrák originál kuchnout a upravit ho...kdysi byla úprava chladiče tuším na 7800GTX? ale to už je do jiné sekce.Jája píše:Mohl by jsi pls napsat značku a hodnoty 12V větví starýho i novýho zdroje? Jen tak pro zajímavostMeridius píše:Tak mám novej zdroj...karta se začala chovat mnohem mnohem líp...korektně se nainstalovala ve Winech a na defaultní bios v pohodě 700/750...což je docela dost na to časování. Mark 9050..což už vypadá trochu nadějněji. Ikdyž taktuju přes ATI overclocker, kterej tedy to časování zhoršuje. Dnes už víc nedám, takže o víkendu bude závěrečné štelování.
//Jája: díky, jestli se ti to potvrdí, tak o Chilech si už nebudu dělat iluze
//Meridius: nz, ale na obranu toho Chilla musím poznamenat, že jsem s ním byl naprosto spokojený, napětí drží skvěle, je tichej..jen 22A je spíš na horší karty...mám ho už dva roky, takže je jasné, že s touto kartou mohl mít problém.