Obrazky ve Word 2003

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Obrazky ve Word 2003

Příspěvek od J X P »

nejak se mi nedari vlozit do wordu jakykoliv obrazek. word na teto akci vzdy vytuhne. Zkousel jsem opravu instalace, ale vysledek je stejny. marne si lamu hlavu co by praci s objekty mohlo ovlivnovat.

neznate pripadne nejaky alternativni editor doc souboru, kde by tato funkce byla dostupna ?

samozrejme ani reseni se nebranim, ale abych pravdu rekl neocekavam, ze by nekdo reseni znal. reinstall systemu bohuzel neprichazi do uvahy.

diky za kazdy tip ;).
---
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

vkladas to tam pres vlozit obrazek nebo jako lama pres copy&paste?

jinak zkus OpenOffice

jinak bych office uplne odstranila znovu nainstaloval
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - Outemu Silent Peach V3, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

wallot píše:vkladas to tam pres vlozit obrazek nebo jako lama pres copy&paste?
jinak zkus OpenOffice
jinak bych office uplne odstranila znovu nainstaloval
heh, oba zpusoby jsem zkousel ;). OO je prilis plnohodnotny a torchu jsem se obaval zda nebude s Office v nejakem konfliktu.

Odstraneni neni bohuzel mozne, protoze pouzivam Outlook a nechtel bych prijit o vsechny definovany ucty, pripadne maily. Vim, jaky je to opruz pri instalaci. Proto hledam souvislot, ktera komponenta z office by mohla tuto funkcnost ovlivnovat.
---
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

nema office pri odinstale na vyber sucasti ktore chces odinstalovat? vyberies si napr. odinstalovat iba Word, PP, Exel a ich komponenty a Outlook si nechas.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Othrondir píše:nema office pri odinstale na vyber sucasti ktore chces odinstalovat? vyberies si napr. odinstalovat iba Word, PP, Exel a ich komponenty a Outlook si nechas.
ma, ale to bohuzel nepomaha ...

jakym pusobem zazalohovat maily vim, ale jakym zpusobem udelat zalohu nastaveni outlooku ? Jedna se mi hlavne o vsechny emailove ucty.
---
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

imho skopirovat cely adresar Outlooku, vsetko odinstalovat a zasa nainstalovat a na to potom hodit adresar s povodnym Outlookom :P
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Othrondir píše:imho skopirovat cely adresar Outlooku, vsetko odinstalovat a zasa nainstalovat a na to potom hodit adresar s povodnym Outlookom :P
no ucty se takhle nezkopiruji ... matne si vzpominam, ze jsem s tim uz experimentoval.

jinak OO to pridavat jde, takze i kdyz problem s Wordem trva tak uz je to vyreseny. Konflikty jsem nezaznamenal ;).
---
Dynalon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dynalon »

K tomu problemu - mozna by stalo za pokus najit a nainstalovat nejnovejsi service pack k office, kdyz to nepomuze tak by jeste bylo dobre zkusit jak se budou chovat nove office 2007 beta 2, momentalne jsou volne dostupne na internetu nebo jsem je videl na DVD casopisu computer, serial se da ziskat na strankach Microsoftu zdarma a office jsou funkcni az do 1. unora 2007, je nekolik moznosti instalace (upgrade z 2003, ponechat posledni verzi office paralelne s 2007) takze se neni ceho bat, pokud to budou delat i nove office tak to bude asi hlubsi problem v systemu :-/
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“