Utáhne 300W FORTRON AGP VGA X800 GTO 256MB?

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Pavlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavlis »

*EasY_TarGeT* píše:jasně, stačit to může, ale otázka je co to bylo za výrobce a taky jak je starej... ten tvůj může jet na sestavě třeba ještě 2 roky a onyxovi to nevydrží ani týden a pak bude kupovat nejenom odpálenej zdroj, ale i desku a možná HDD atd... se zdrojem fakt není radno si zahrávat... mám s tím dost špatný zkušenosti... ve starým komplu mi odcházely grafiky a já furt čím to je... vyměnil jsem funkční zdroj a už není problém...
to co popisujes se deje u shit zdroju jako ec apd, ale u fortronu jsem se s tim jeste nesetkal
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

ale jiste ze deje... neexistuje bezporuchova znacka zdroju... kolik uz tu bylo vyhorelych taganu a enermaxu :)
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Pavlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavlis »

Don píše:ale jiste ze deje... neexistuje bezporuchova znacka zdroju... kolik uz tu bylo vyhorelych taganu a enermaxu :)
vyhoreni ale z jakeho duvodu? samozrejme ze nic neni bezporuchove zmetky jsou vsude, ale takovej zdroj ti vyhori na jakekoli sestave
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

z jakeho duvodu... odejde ti jakakoliv soucastka atd.

ted jsem byl s kamosem koupit novy zdroj... enermax 500W...
a abych pravdu rek to co jsem potom videl bylo neuveritelne, zdroj za 3k a soucastky na tistaku zaletovany jak v nejakym blbym EC... opravdu des a hruza a je smutny ze sem mel iluze ze to asi za ty prachy delaj "jinak"
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

sam sem provozoval A64 NewCastle @ 2,4ghz,1gb ram, 3 HDD,X1600XT na 250W zdroji, problemy nebyly zadne.
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

jiste taky to funguje proc ne... jde o to jak to snasi dlouhodobe... me napr. shorely 3 zdroje (vsechny EC) a pokazde to vzalo neco sebou :x
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

[CZ]mike píše:sam sem provozoval A64 NewCastle @ 2,4ghz,1gb ram, 3 HDD,X1600XT na 250W zdroji, problemy nebyly zadne.
tak tak....mel jsem A64 na 2.4 ghz,6600GT pretocenou na 600/1250 s 2 diskama+ DVD a 300W EC a kompl bezi u kamose do tedka :-D
onyX
Začátečník
Začátečník

Utáhne 300W FORTRON AGP VGA X800 GTO 256MB?

Příspěvek od onyX »

VGA jsem si včera koupil. Nechal jsem jet dlouho 3D mark 2005 a vypsalo mi to 4680. Zkoušel jsem mou oblíbenou hru NFSMW a naprostá paráda. Ovladače používám DNA.

Dík onyX :-D
koubek10
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od koubek10 »

no já mám AMD Athlon 3500/939,DDR 2023MB/400 Geil Cl2,5 MSi K8N neo 4
a mám zdroj 300W a utahneto já ted čekam na LC 550W
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

jednoduše řečeno... nejspíš utáhne (fortron asi jo). kdyby jsi se ptal na enermax 300w tak ti řeknu že ti to utáhne na 100% - jel mi na něm radeon x800GTO (480) otevřených 16 pips a 550/1100 - strašně moc záleží na zdroji kolik dává do hlavní větve a tak - můžeš mít kund* 500w a jet ti to nemusí.
směju se při té wattové manii tady - mám 400w, ale jen protože mám ještě tv kartu a střihací kartu a to si taky pěkně pápne, 2hdd 2dvd a silnou grafiku - přetaktěno a šlape to. kdybych vytáhl střižnu, tak klidně zase pojedu na 300w enermaxu
koubek10
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od koubek10 »

dá se otevřit pixel na sapphire x800gto ????? a jak mám to ještě zaruce abych jsem nepřišel o zaruku
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

koubek10 píše:dá se otevřit pixel na sapphire x800gto ????? a jak mám to ještě zaruce abych jsem nepřišel o zaruku
odpovím ti v tom druhém threadu...
koubek10
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od koubek10 »

prosím tě napiš že ano lze otevřít pixel místo 12pix na 14pix bez přidavnýho chlazení nebo se to nedá udělat bez přidavného chlazení aby to šlo na 100% spravně a jakým programu se to dá udělat a jáký teploty mám mít ???????

teď mám Cpu 53C a GPu prostředí 48C
děkuji za odpovězení
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

koubek10 píše:prosím tě napiš že ano lze otevřít pixel místo 12pix na 14pix bez přidavnýho chlazení nebo se to nedá udělat bez přidavného chlazení aby to šlo na 100% spravně a jakým programu se to dá udělat a jáký teploty mám mít ???????

teď mám Cpu 53C a GPu prostředí 48C
děkuji za odpovězení
tenhle thread není pro toto téma, proto pokračuj tady:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... &start=100
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“