Nedostatek paměti pro odkládání

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
tony78
Nováček
Nováček

Nedostatek paměti pro odkládání

Příspěvek od tony78 »

Měl bych jeden dotaz. Při spuštění optimalizace pro web mi Image Ready 7 vyhodí hlášku "Nedostatek paměti pro odkládání" a operaci nedokončí. Mám Celeron 2,4 a 1 GB RAM. Nevíte někdo v čem by mohl být problém? Díky.
jcdenton12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Nedostatek paměti pro odkládání

Příspěvek od jcdenton12 »

tony78 píše:Nedostatek paměti pro odkládání
no v com bude asi problem???
no predsa v pocasi :lol:
lol sak to vypisal
aj ked mas 1GB RAM tak sa moze stat ze tam bezi kopa bordelu na pozadi a mas malo volnej RAM
mas malo miesta na systemovom disku na swap
mas rozbity system
tych moznosti je viac ale videl by som to na swap
btw hrabe pri tom na HDD???
...
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

tony78 píše:Měl bych jeden dotaz. Při spuštění optimalizace pro web mi Image Ready 7 vyhodí hlášku "Nedostatek paměti pro odkládání" a operaci nedokončí. Mám Celeron 2,4 a 1 GB RAM. Nevíte někdo v čem by mohl být problém? Díky.
tady to vypada na malo mista na disku kde si AR odklada svoje temp soubory. Bud nastav jine umisteni nebo neco na disku smaz
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
tony78
Nováček
Nováček

Příspěvek od tony78 »

Geeker píše: tady to vypada na malo mista na disku kde si AR odklada svoje temp soubory. Bud nastav jine umisteni nebo neco na disku smaz
Na disku je volný místo asi 3 GB, to přece musí stačit...
HDD při tom ani neblikne a na pozadí neběží skoro nic
jcdenton12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

tak ak to je systemovy disk na ktorom je aj windows tak je 3GB zalostne malo
ak mozes tak daco vymaz/premiestni tempy na iny disk/particiu/daj fixnu velkost swapu/ pozic si iny HDD a vyskusaj
...
tony78
Nováček
Nováček

Příspěvek od tony78 »

jcdenton12 píše:tak ak to je systemovy disk na ktorom je aj windows tak je 3GB zalostne malo
ak mozes tak daco vymaz/premiestni tempy na iny disk/particiu/daj fixnu velkost swapu/ pozic si iny HDD a vyskusaj
Na mě musíte pomalu a jednoduše. Co to je /daj fixnu velkost swapu/? Kde se to dělá?
jcdenton12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

tento pocitac - vlastnosti-upresnit-vykon-upresnit-virtualna pamat-zmenit a daj neviem uz presne kolko
bol taky vzorcek ze 2xRAm
ja mam napr 512/768 ty si daj bud 1.5GB abo 2 najlepsie na iny disk ako win alebo aspon ina partisna a na nej aspon tak 10BG miesta aby tam vosli aj tempy z imageredy
...
tony78
Nováček
Nováček

Příspěvek od tony78 »

Díky. Vyzkouším to.
Odpovědět

Zpět na „Paměti“