Poraďte plz s nastavením...

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Poraďte plz s nastavením...

Příspěvek od Emulgathor »

Zdravim, mám takovej menší problémek - mám novou desku M2N32-SLI Deluxe s nF590SLI, kde je SoundMax ADI AD1988B 8-channel CODEC, kterej nefunguje - konkrétně pokud se ve winampu pokouším pustit jakoukoliv hudbu tak to napíše:
Bad DirectSound Driver. Please install proper drivers or select another device in configuration.
Error Code 88780078
Jediný drivery který jsou na instaliačním CD nejdou spustit, protože je potřeba Microsoft HD Audio Hotfix, ale ten když dám do googlu najít tak mi vyjede jenom stránka s popisem ale bez možnosti jakýhokoliv downloadu, tak jsem stáhnul nějaký patch KB888111, na který se tam odkazovalo, ale ten nic neřeší, protože na něj potřebuju SP2 a já mám jen SP1. Mám ještě vyvedenj na přední panel výstup pro mikrofon a sluchátka kde se dá používat AC97 Audio codec, ale to je to samý v bledě modrym...

Jediný o co prosím, je pomoc :cry: protože se v Audiu moc nevyznám, jediný co sem měl dřív byl PC speaker a pak SB live 5.1, kterej šel v poho - žádný zkušenosti s integrovanejma zvukovkama bohužel nemám...

PS: V bisou mám povolený (zapnutý) všechno v pohodě...a doufám, že jediný řešení není v nainstalování SP2 :cry: , díky za odpovědi...
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Emulgathor »

Tak jsem to vyřešil tim SP2 nakonec :( ale docela mě to se*e...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“