Pixma 4200 oem inkousty

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
sta
Nováček
Nováček

Pixma 4200 oem inkousty

Příspěvek od sta »

Chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s doplňováním inkoustů pro tuto tiskárnu. Mám pixmu 4000 a tiskové náklady na jednu fotku mám pod 5Kč na fotku což je o dost méně než při požití originálních komponent (inkoust+papír) canon při zachování kvality fotky. Brácha si ji chtěl taky sehnat jenže jsou jen pixmy 4200 a ty mají zásobníky s inkouty opatřeny čipy. Tak by mně zajímaly všechny názory a zkušenosti s oem inkousty ve spojení s pixmou 4200.
Děkuji všem.
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

jsou ruzne znacky inkoustu od jinych vyrobcu a je to spis oi tom to vyzkouset jak se ti ktere barvy libi... ja osobne pouzival barvy orig. a papir od tdk a vysledek byl opravdu skvely... ale to je kus od kusu
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
sta
Nováček
Nováček

Příspěvek od sta »

No já myslel i zkušenosti s refil kity a doplňováním inkoustu u této tiskárny pixma4200, celkem by mně zajímalo jestli jde doplňovat inkoust a jestli jde oblbnout ty čipy.
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“