MAM PROBLEM....!!! TLACIAREN CANON i250
- Atrac3
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
MAM PROBLEM....!!! TLACIAREN CANON i250
Mám tlačiaren ktorá tlačila kým som nepreinštaloval windows...!!!! Potom prestala tlačiť...vkuse bliká....striedavo...zeleno, oranžovo...!!! neviem....vôbec nechce tlačit.....!!! je pokazená..??????? Diky za odpoveď.... 
- D.O.D.O
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Atrac3
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- no-X
- Středně pokročilý

- Atrac3
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- no-X
- Středně pokročilý

Plný absorbér odpadního inkoustu. Pokud máš tiskárnu po záruce, máš v podstatě jen dvě mžonosti - dát jí do servisu, kde ti za pár stovek vyresetujou počítadlo pro absorbér odpadního inkoustu - ovšem s tím, že absorbér nevymění, protože se do těhle low-end tiskáren jako náhradní díl nevyrábí, což znamená, že se ti časem mmůže stát, že ti z tiskárny poleje inkoust. Navíc vzhledem k tomu, že je abosrbér plný, bych typoval, že tiskárna bude mít i po mechanické stránce svoje za sebou. A druhá možnost je koupit novou tiskárnu, nejlíp bezkonkurenční iP4200.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- Atrac3
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- medved
- Nováček

-
Ahoj, zdá se, že rozumíš věci, za to já vůbec ne, mám I250 i pořídil jsem si konečně digitální foťák (6mega) Fotky dělá krásné, ale když se je pokouším tisknout, tak mi ta potvora 250ka řádkuje, což nikdy nedělala a fotky tiskla krásně. Že by šla do kopru, nebo nestíhá vždycky v jednom směru rozlišení 6 mega fotky nebo co se děje ? A dělá to i když jse to 5mega fotka, při 4mega to docela jde., ale při 3 a 2 je to zase docela na nic...no-X píše:Plný absorbér odpadního inkoustu. Pokud máš tiskárnu po záruce, máš v podstatě jen dvě mžonosti - dát jí do servisu, kde ti za pár stovek vyresetujou počítadlo pro absorbér odpadního inkoustu - ovšem s tím, že absorbér nevymění, protože se do těhle low-end tiskáren jako náhradní díl nevyrábí, což znamená, že se ti časem mmůže stát, že ti z tiskárny poleje inkoust. Navíc vzhledem k tomu, že je abosrbér plný, bych typoval, že tiskárna bude mít i po mechanické stránce svoje za sebou. A druhá možnost je koupit novou tiskárnu, nejlíp bezkonkurenční iP4200.