MAM PROBLEM....!!! TLACIAREN CANON i250

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
Atrac3
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

MAM PROBLEM....!!! TLACIAREN CANON i250

Příspěvek od Atrac3 »

Mám tlačiaren ktorá tlačila kým som nepreinštaloval windows...!!!! Potom prestala tlačiť...vkuse bliká....striedavo...zeleno, oranžovo...!!! neviem....vôbec nechce tlačit.....!!! je pokazená..??????? Diky za odpoveď.... :cry:
D.O.D.O
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D.O.D.O »

Ovládače si dal?
Atrac3
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atrac3 »

no mam ju nainstalovanu ale nejde......vsetko som skusal...ja neviem..!!!!
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Jestli je v záruce, tak reklamuj. Jestli ne, tak spočítej, kolikrát bliká - je to oranžová/zelená/oranžová..... a pak si dá na chvíli pauzu a svítí jen zeleně. Tak spočítej, kolikrát problikne oranžová a já ti zjistím, co to indikuje.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Atrac3
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atrac3 »

oranzova blikne 7 krat.....a potom svieti dlhsie zelena....
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Plný absorbér odpadního inkoustu. Pokud máš tiskárnu po záruce, máš v podstatě jen dvě mžonosti - dát jí do servisu, kde ti za pár stovek vyresetujou počítadlo pro absorbér odpadního inkoustu - ovšem s tím, že absorbér nevymění, protože se do těhle low-end tiskáren jako náhradní díl nevyrábí, což znamená, že se ti časem mmůže stát, že ti z tiskárny poleje inkoust. Navíc vzhledem k tomu, že je abosrbér plný, bych typoval, že tiskárna bude mít i po mechanické stránce svoje za sebou. A druhá možnost je koupit novou tiskárnu, nejlíp bezkonkurenční iP4200.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Atrac3
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atrac3 »

Diky za pomoc...!!!!!! :D
medved
Nováček
Nováček

Příspěvek od medved »

no-X píše:Plný absorbér odpadního inkoustu. Pokud máš tiskárnu po záruce, máš v podstatě jen dvě mžonosti - dát jí do servisu, kde ti za pár stovek vyresetujou počítadlo pro absorbér odpadního inkoustu - ovšem s tím, že absorbér nevymění, protože se do těhle low-end tiskáren jako náhradní díl nevyrábí, což znamená, že se ti časem mmůže stát, že ti z tiskárny poleje inkoust. Navíc vzhledem k tomu, že je abosrbér plný, bych typoval, že tiskárna bude mít i po mechanické stránce svoje za sebou. A druhá možnost je koupit novou tiskárnu, nejlíp bezkonkurenční iP4200.
Ahoj, zdá se, že rozumíš věci, za to já vůbec ne, mám I250 i pořídil jsem si konečně digitální foťák (6mega) Fotky dělá krásné, ale když se je pokouším tisknout, tak mi ta potvora 250ka řádkuje, což nikdy nedělala a fotky tiskla krásně. Že by šla do kopru, nebo nestíhá vždycky v jednom směru rozlišení 6 mega fotky nebo co se děje ? A dělá to i když jse to 5mega fotka, při 4mega to docela jde., ale při 3 a 2 je to zase docela na nic...
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“