Poskrabane LCD poradte prosim

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
castor
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Poskrabane LCD poradte prosim

Příspěvek od castor »

Zdravim Vas vsechny a zaroven prosim o radu,pujcil sem jednomu kamaradovy svuj notak a on v dobrej umyslu ze kdyz uz mi nic neda tak mi ho aspon umeje,pac na LCD byly takove male tecky tak vzal houbicku a tou drsnou stranu mi tam vydrel 2 krasny oblouky kery sou videt a vypada to otresne,nevite nekdo jestli se s tim da neco delat?Vsem moc diky za rady
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

pokud sezenes, zkus lestici pastu DISPLEX na mobilu to dost pomaha
.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

to do toho lcd vydrel? to snad ne?
nebo to jenom zaspinil, umastil,.. ?
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

nechápu. existujou nějaký korekční pasty ale nevyznám se v tom... každopádně JE TO BŘÍDIL :lol:
LEDdiodak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

lešting

Příspěvek od LEDdiodak »

Když už se tady o tom diskutuje, nemá někdo zkušenosti s leštěním plexiskla? Mám plexisklo poškrábaný od šmirglu (dost jemně spíš je jakoby matný) a potřeboval bych ho vyleštit. Slyšel jsem cosi o zubní pastě coby leštící pastě co je na tom pravdy?
CPU: AMD Athlon64 3000+ 754 Venice MB: MSI K8T NEO V2.0 RAM: Seitec 256Mb/333Mhz, Samsung 256Mb/400Mhz GK: Saphire Ati Radeon X1650Pro 256Mb HDD: Samsung 80Gb DVD-ROM: Samsung a palirna Teac 24x (za kilo od kamoše a pali jak ďas) Wifina: Air Live WL-8000PCI. FireWire, TV-karta
http://www.pretaktovani.cz/text/CmmCervenecSrpen5.asp
(Tenhle case už nějakou dobu nemam)
http://s141.photobucket.com/albums/r64/ ... ?start=all
Ale tenhle jo. :-D
Hulin
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: lešting

Příspěvek od Hulin »

LEDdiodak píše:Když už se tady o tom diskutuje, nemá někdo zkušenosti s leštěním plexiskla? Mám plexisklo poškrábaný od šmirglu (dost jemně spíš je jakoby matný) a potřeboval bych ho vyleštit. Slyšel jsem cosi o zubní pastě coby leštící pastě co je na tom pravdy?
jj. říká se že na to jde použít zubní pasta a flanel tuším....ale rozhodně to moc dobrý nebude
MSI K9A2 CF, A64 3800+, AC Freezer64, 2x1Gb A-Data, Powercolor Radeon X1950 pro 256Mb, Maxtor DiamondMax 10 160GB SATA, Fortron 400W, Thermaltake Matrix
Ritchma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ritchma »

No ta zubní pasta leda když má nějaký ty mikrogranule, ale to je opravdu jenom na nejjemnější oděrky, na tohle to nepomůže si myslim
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Ritchma píše:No ta zubní pasta leda když má nějaký ty mikrogranule, ale to je opravdu jenom na nejjemnější oděrky, na tohle to nepomůže si myslim
Pozor, každá zubní pasta má určitě čistící-brusné částice, ale pasty s mikrogranulemi maji velke hrube kusy, které by mohli měkké materiály poškrábat !!!

Zubní pasta se může užít na odstranění drobných výčnělků třeba na kontaktní plochy chladičů, na LCD bych to teda nezkoušel, nehledě na to, že je třeba něčím vyplnit tu "rýhu"
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
deluX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od deluX »

LEDdiodak píše:Když už se tady o tom diskutuje, nemá někdo zkušenosti s leštěním plexiskla? Mám plexisklo poškrábaný od šmirglu (dost jemně spíš je jakoby matný) a potřeboval bych ho vyleštit. Slyšel jsem cosi o zubní pastě coby leštící pastě co je na tom pravdy?
Kup něakou obyčejnou bez těch mikrogranulí a uvidíš sám.Já osobně si to nemůžu vynachválit.Pastou si leštím plexi na krytu od mobilu a je to paradá.Vypadá líp jak nové !!! :up:
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

deluX píše:Kup něakou obyčejnou bez těch mikrogranulí a uvidíš sám.Já osobně si to nemůžu vynachválit.Pastou si leštím plexi na krytu od mobilu a je to paradá.Vypadá líp jak nové !!! :up:
Páč jsem to nikdy teda nezkoušel, a mobil po roce a půl vypadá jak vypadá :oops: čím to leštíš? Ubrouskem, hadrem, houbičkou... ?
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
lcdmaster
Nováček
Nováček

poskrabany LCD

Příspěvek od lcdmaster »

je treba vymenit polarizacni folii, jaky typ LCD mas? Mohl by se na to podivat...
Hurvy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurvy »

Mám stejný problém... škrábnuté LCD ...
tady v té firmě www.elsin.eu mi vymění vrchní folii ale za 3000 korun na muj 22 displej...

Ohledne pasty http://www.conrad.cz/politurovaci-krem- ... x+dp58475/ tak nevim jestli to zkusit ...

Máte nekdo zkušenosti ?

Mam LCD od Samsungu 22 ...
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“