Proc mi pada Pc pri hrani her

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
bed336
Nováček
Nováček

Proc mi pada Pc pri hrani her

Příspěvek od bed336 »

nazdarek mam AMD Athlon XP 2500+,zakladni desku Asus A7V880,pameti ram 2x 256MB DDR PC400,grafika MSI FX5200 128/64.
muj problem je takovy ze se mi u nektrych her napr.Far Cry,Doom,The Battle for Middle-earth (tm) II proste mi hra spadne bud do windousu a vnejhorsim pripade se restartuje cele pc a naskoci modra obrazovka ne ktere je napsano ad skontroliji jestli mam dost mista na Hadru a ze nejspise hyba je v souboru nv4_disp.dll a jeste je zaroven napsano uplne nakonci vypisovani pameti ram na disk.skousel jsem tes ma ramky bezel asi 24hod. ale bez zavady.obcas pomuze zmenit verzi ovladace.
D.O.D.O
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D.O.D.O »

Súbor nv4_blabla patrí k ovládaču graf karty. Ako prvé by som dal nové ovládače na graf. kartu
Otvorím NC, pozerám, vľavo disk C:, vpravo disk C:, pýtam sa, načo sú mi 2 disky C::??
Tak som jeden SFORMÁTOVAL :-)
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

ä v jakym stavu je disk... defragmentace atd. kolik mista a jak velky disk... podivej se na procesy atd. kolik to zabira
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

spadne to i u bencharku (3dmark 01,03
mas moznost testnou grafiku i jinde?
neprehriva se grafika?
....ze by to byl MELOUN
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Proste zkus jiny ovladace na grafarnu..jaky mas ted?..spis zkus starsi,ne uplne posledni.BTW jak se s touhle 64bit pari?Me by tohle strasne zajimalo :D
Mac...
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

A nemůže to třeba být i nějakým no-name zdrojem který to prostě přestane zvládat? Napiš jaký máš.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
dz
Nováček
Nováček

Příspěvek od dz »

Zažil jsem něco podobného. Bylo to zdrojem nedával 12V, ale krmilo to 6800GT:)
bed336
Nováček
Nováček

Příspěvek od bed336 »

tak teda pri testovani v 3DMarku03,05 bez problemu a zahrivanim to taky nebude bo u jinych her to fici uplne v poho napr. Call of duty 2, S.W.A.T 4, Warcraft atd.a zdroj mam od firmy KME CX-6262 350W.
bed336
Nováček
Nováček

Příspěvek od bed336 »

system mam preinstalovany tak 14dni.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

bed336 píše:tak teda pri testovani v 3DMarku03,05 bez problemu a zahrivanim to taky nebude bo u jinych her to fici uplne v poho napr. Call of duty 2, S.W.A.T 4, Warcraft atd.a zdroj mam od firmy KME CX-6262 350W.
Na tu sestavu by stačit měl takže bude chyba v softwaru.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

co virtualni pamet
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
bed336
Nováček
Nováček

Příspěvek od bed336 »

no virtualni pamet je nastavena od 760 do 1530 MB.a vyuziti pemeti je nastaveno na programy.
bed336
Nováček
Nováček

Příspěvek od bed336 »

tak jo uz jsem na to prisel musel jsem dat AGP na 4X misto 8X.grafika sice je 8X ale pri nasteveni na 4X je to stabilni.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“