Čo znamená táto voľba Mikrofón v nVidia SoundStorm-e?

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Čo znamená táto voľba Mikrofón v nVidia SoundStorm-e?

Příspěvek od Othrondir »

Zdravim... Chcem sa spytat co znamena Mikrofon vyznaceny na obrazku kedze tam mam 2 a ten druhy uplne na pravo je ten ktorym sa naozaj nastavuje hlasitost Mikrofonu. Ten nalavo nema asi ziadny efekt avsak po spusteni roznych programov ako ICQ alebo MSN Messenger sa mi ukazovatel jeho hlasitosti posunie tam kde ukazuje sipka. Ten napravo sa nemeni. Neviete preco to robi a ci mi to nejak ovlyvni Nastavenie Mikrofonu? nechcem totizto aby mi z reprakov vychadzal taky bzucavy zvuk ked hybem mysou. Kvoli tomu som si Mikrofon stlmil. Diky za odpoved
Obrázek
//EDIT: mam MB ASUS A7N8X-E Deluxe
Judik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Judik »

Je to nastavení signálu vstupu při nahrávání. Tedy čím vyšší nastavená "hlasitost" tím více mikrofon "bere". Druhé táhlo u mikrofonu nastavuje pouze hlasitost signálu, který z něj jde do reproduktorů (sluchátek). Některé programy (asi i ty Tebou zmiňované) mají přístup k těmto celkovým nastavení a změnou hlasitostí vstupů a výstupů v těchto programech se mění i nastavení celkové.
Hammond forever...........:)
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

Jj. Presne tak. Kdyz s nekym budes mluvit (Skype, teamspeak atd) tak to nesmis mit ztlumene jako ted.
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

jj diky za odpovede. :)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“