MSI Mega Player 533, ako sa vam paci???
Moderátor: Don
- lolo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
MSI Mega Player 533, ako sa vam paci???
Ako sa vam paci???

- Schizos
- Začátečník

MP3
"MSI Mega Player 533 je levný MP3 přehrávač pro uživatele, kteří kromě poslouchání hudby a příležitostného záznamu hlasu nepožadují žádné zvláštní funkce a drahé vylepšení. Střízlivý design přehrávače neurazí, působí spíše nenápadně a příliš neupoutává pozornost." Čo k tomu viac dodať...
Nemyslíš, že tie emotikony sú zbytočne nadbytočné?
Nemyslíš, že tie emotikony sú zbytočne nadbytočné?
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Schizos
- Začátečník

Pokiaľ by záujem pretrvával, malú recenziu podobného modelu (538) nájdeš tu:
http://cdrhard.cz/view.php?cisloclanku=2006021801
http://cdrhard.cz/view.php?cisloclanku=2006021801
- lolo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- lolo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- fr0d0
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Mno ja som si ho kupil pred par mesiacmi... teda v zime... a dneska uuuuplne mi povedal papaaa ani nejde zapnut, a ani sa nejde pripojit ako vymenitelny disk... teda myslite ze mi to zoberu na reklamaciu napisem presne ako to bolo s nim...
Moj Mp3 prehravac s 256 MB internou pamatou bez radia mam uz asi pol roka, teda fungoval vacsinou bez malej chybicky, akurat pred tyzdnom mi v nom odisla SD karta SanDisk 128 MB, okej povedal som si, ze stava sa... ze uz dosluzila, ale naraz mi zacal potom blbnut aj mp3 player... ked som ho chcel zapnut vypinal sa, alebo sa potom samovolne zapol... tak som na nom podla navodu preflashoval firmware, teda na tu istu verziu... asi na druhy den som nasiel na oficialnom webe novy firmware, ktory som si potom stiahol a preflashoval pomocou novych ovladacov(vratane utility z ich web stranky) do prehravaca, teda hned ako sa mi tam ten firmware natiahol zariadenie sa od PC odpojilo, a teraz nejde ani zapnut, a ani sa nepripoji na PC , proste nekomunikuje... Poradili by ste mi co mam s tym robit ??? Je to na reklamaciu, ci mi ju neuznaju, ked som si sam preflashoval firmware ???
a este kryt prehravaca je minimalne prasknutyyy, ale to nemalo za pricinu jeho nefunkcnosti....
Diki za rady....
Moj Mp3 prehravac s 256 MB internou pamatou bez radia mam uz asi pol roka, teda fungoval vacsinou bez malej chybicky, akurat pred tyzdnom mi v nom odisla SD karta SanDisk 128 MB, okej povedal som si, ze stava sa... ze uz dosluzila, ale naraz mi zacal potom blbnut aj mp3 player... ked som ho chcel zapnut vypinal sa, alebo sa potom samovolne zapol... tak som na nom podla navodu preflashoval firmware, teda na tu istu verziu... asi na druhy den som nasiel na oficialnom webe novy firmware, ktory som si potom stiahol a preflashoval pomocou novych ovladacov(vratane utility z ich web stranky) do prehravaca, teda hned ako sa mi tam ten firmware natiahol zariadenie sa od PC odpojilo, a teraz nejde ani zapnut, a ani sa nepripoji na PC , proste nekomunikuje... Poradili by ste mi co mam s tym robit ??? Je to na reklamaciu, ci mi ju neuznaju, ked som si sam preflashoval firmware ???
a este kryt prehravaca je minimalne prasknutyyy, ale to nemalo za pricinu jeho nefunkcnosti....
Diki za rady....
4ever rap and s3tball
- fr0d0
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: