MSI Mega Player 533, ako sa vam paci???

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
lolo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MSI Mega Player 533, ako sa vam paci???

Příspěvek od lolo »

Ako sa vam paci??? 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Schizos
Začátečník
Začátečník

MP3

Příspěvek od Schizos »

"MSI Mega Player 533 je levný MP3 přehrávač pro uživatele, kteří kromě poslouchání hudby a příležitostného záznamu hlasu nepožadují žádné zvláštní funkce a drahé vylepšení. Střízlivý design přehrávače neurazí, působí spíše nenápadně a příliš neupoutává pozornost." Čo k tomu viac dodať...

Nemyslíš, že tie emotikony sú zbytočne nadbytočné?
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

hele jsem prodejce a je to shit (Shite promin)

vraci se jich hafl zpatky NEKUPUJ HO
....ze by to byl MELOUN
Schizos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Schizos »

Pokiaľ by záujem pretrvával, malú recenziu podobného modelu (538) nájdeš tu:
http://cdrhard.cz/view.php?cisloclanku=2006021801
lolo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lolo »

jedina jeho vyhoda je ze je vo svojej kategorii skoro najlacnejsi a ponuka aj citacku pametovych kariet
lolo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lolo »

Tak ako rychlo som ho kupil tak som ho aj vratil. Dovod, o nieco vyse mesiaca od nakupu, nesiel vobec zapnut tak som ho zaniesol do servisu a tam my vratili peniaze.Tak pre vsetkych, nedoporucujem ho kupovat je to shit :evil:
Už to tak bude :-)
fr0d0
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fr0d0 »

Mno ja som si ho kupil pred par mesiacmi... teda v zime... a dneska uuuuplne mi povedal papaaa ani nejde zapnut, a ani sa nejde pripojit ako vymenitelny disk... teda myslite ze mi to zoberu na reklamaciu napisem presne ako to bolo s nim...

Moj Mp3 prehravac s 256 MB internou pamatou bez radia mam uz asi pol roka, teda fungoval vacsinou bez malej chybicky, akurat pred tyzdnom mi v nom odisla SD karta SanDisk 128 MB, okej povedal som si, ze stava sa... ze uz dosluzila, ale naraz mi zacal potom blbnut aj mp3 player... ked som ho chcel zapnut vypinal sa, alebo sa potom samovolne zapol... tak som na nom podla navodu preflashoval firmware, teda na tu istu verziu... asi na druhy den som nasiel na oficialnom webe novy firmware, ktory som si potom stiahol a preflashoval pomocou novych ovladacov(vratane utility z ich web stranky) do prehravaca, teda hned ako sa mi tam ten firmware natiahol zariadenie sa od PC odpojilo, a teraz nejde ani zapnut, a ani sa nepripoji na PC , proste nekomunikuje... Poradili by ste mi co mam s tym robit ??? Je to na reklamaciu, ci mi ju neuznaju, ked som si sam preflashoval firmware ???

a este kryt prehravaca je minimalne prasknutyyy, ale to nemalo za pricinu jeho nefunkcnosti....

Diki za rady....
4ever rap and s3tball
fr0d0
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fr0d0 »

Tak a je to vyriesenee, droopy mi s tym poradil, stacilo pekne ked som pripajal player drzat tlacidlo play/pause/stop az doftedy kym sa na PC player neprihlasi.... a pravdaze bolo to tym, ze som pri upgrade firmwareu nevybral baterku, tak je to tak :D
4ever rap and s3tball
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“