Pls zhodnoceni me chystane sestavy

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Phobos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phobos »

Digitaldoom píše:Celkem bych to doporučil přestavět na :

Obrázek

a hlavně projeď víc shopů, cenově se na stejných shopů dost liší ;)

určitě doporučuji nahradit BOX AMD Freezerem ! Jinak si budeš nadávat, BOX je hlučnej pořád ... nedoporučuji větrák 120 od AC ... zkus třeba Xilence , jsou na ně dobré reference ... nebo thremaltake ...
No prestaveni na to co jsi mi sem dal, to je jen zmena GPU, Case, Zdroje... neni fortron lepsi ? a ten Mambo je lepsi nez ten muj vybrany Aerocool ??? A nevim proc ale vice se mi zamlouvaji Ati nez GeForce, mozna ze tahle GeForce je lepsi, ale ja se nechystam nic taktovat
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

asi takhle ... pokud nebudeš taktovat pak je X1600XT lepší než 7600GS ... to plně souhlasím i jsem to u mě taktoval ...

doporučenou Gainward 7600GS tam mám právě proto že, je to vlastně podtaktovaná 7600GT takže v případě zájmu ....

Jinak aerocool no já si právě nejsem moc jist, že jsou lepší jak Mambo ... v tej ceně bych možná aději doporučil nějakého thermaltake ... porpavdě osobně nemám z tou aerocool zkušenosti zajímaly by mě ty větráky čim to chladěj ...

chieftec je docela dobrej fortron mám samozřejmě jako dobrou alternativu ...
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“