Instalace win 2000 milenium

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
weller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Instalace win 2000 milenium

Příspěvek od weller »

při instalaci se mi v době kopírování dat na harddisk na starym počálu to buď úplně sekne nebo to hází pořád chyby že něco nemohlo být zkopírováno a tak ale pokaždé je to něco jinýho a na jiným PC proběhla instalace úplně v pořádku.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Jaká sestava? už tam nekdy byly ty win?
tak 2000 nebo ME?
Zkus naformatovat disk jestli to pomuže.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
weller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od weller »

Dzin píše:Jaká sestava? už tam nekdy byly ty win?
tak 2000 nebo ME?
No win2000 a byl tam předtím 98 ale naformátoval sem harddisk a teď tam nemůžu ani zaboha dostat ani ten 98 ani ten 2000 při instalaci 98 mi tam skočí černá obrazovka ještě než se začne něco dít a při té 2000 při tom kopírování souborů to hází chyby. Sestava je procesor AMD 400 paměti 2x 256 MB a harddisk 40 GB
weller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od weller »

weller píše:
Dzin píše:Jaká sestava? už tam nekdy byly ty win?
tak 2000 nebo ME?
No win2000 a byl tam předtím 98 ale naformátoval sem harddisk a teď tam nemůžu ani zaboha dostat ani ten 98 ani ten 2000 při instalaci 98 mi tam skočí černá obrazovka ještě než se začne něco dít a při té 2000 při tom kopírování souborů to hází chyby. Sestava je procesor AMD 400 paměti 2x 256 MB a harddisk 40 GB
No už jsem se dostal dál instalační program zkopíroval soubory na disk ale byly tam asi tři chybovy hlášky a ty jsem přeskočil ale pokračovalo to dál a po resetu jak už to najíždělo z harddisku tak se to zastavilo v půlce a napsalo to toto chybovy hlášení. Odeberte všechny jednotky pevného disku nebo řadiče,zkontrolujte zda je jednotka pevného disku správně nakonfigurována a zakončena. Tak mi poraďte co mám dělat?
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

nemenil si v tom pocitaci nejaky kus hardware?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

podle mne je na vině buď vadná ram nebo disk, tedy paměti projeď memtestem a disk zevrubně vyzkoušej v jiném počítači
weller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od weller »

NoTHX píše:podle mne je na vině buď vadná ram nebo disk, tedy paměti projeď memtestem a disk zevrubně vyzkoušej v jiném počítači
dsik je v pořádku to vím na 100% to spíš ty paměti jsou tam 2x256 MB RAMky ale jak je mám otestovat když se ani nedostanu do windows?
Briketa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Briketa »

Zkousek to treba jenom s jednou pameti. A na vyzkouseni pameti nepotrebujes Windows, staci nabootovat z CD s Memtest86.

http://www.memtest86.com/
PC: Core i5-13500, Asus TUF B660 PRO GAMING, Kingston HyperX 2 x 16GB DDR4 3200 MHz , Kingston KC3000 1024GB, MSI RX6600 Mech 8GB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T
NB: Dell Latitude 5510
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

jednoduse zkus je samostatne, urcite alespon jedna pujde
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
weller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od weller »

Dony píše:jednoduse zkus je samostatne, urcite alespon jedna pujde
Jedna RAMka byla špatná už je to dobry už sem to nainstaloval jenom se to nějak dlouho načítá ale to zas tak nevadí
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

nj to se hned projevi na rychlosti
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
pepe-flash
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepe-flash »

ja som mal minule rovnaky problem. dovod bola integrovana grafika na doske. stacilo pouzit inu grafiku a instalacia win prebehla. potom som graficku kartu vybral,zapol integrovanu garfiku a vsetko funguje. :)
PC1-work:C2D E4300 1,8@3GHz, Thermaltake Big Typhoon , ASUS P5N-E SLI , 2x1GB CORSAIR 800@1000MHz ,2x7600GT SLI, HDD 2x80+2x160+250, Enermax EG465AX-VE, case Thermaltake Xaser III, LG204WT
PC2-NB: HP Pavilion DV6104
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“