NX6600GT artefakty i ve 2D

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
danielT
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

NX6600GT artefakty i ve 2D

Příspěvek od danielT »

Problémy začaly při hraní CoDUO,začaly se objevovat svítící modré a žluté fleky na budovách a obloze.Následně se to začalo objevovat i ve 2D.Grafika není přetaktovaná a artefatkty(modré a žluté tečky o velikosti cca pixelu - náhodně přes celou obrazovku) se objevují(teď už zcela pravidelně) nezávisle na os a ovlad.(zkoušeno v Linuxu se stejným efektem).Teplota karty ve 2D cca 50°C.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Něco odchází, možná paměti ... tady pomůže zřejmě jen reklamace.
Goldnoob team proud member!
danielT
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od danielT »

Thellwin píše:Něco odchází, možná paměti ... tady pomůže zřejmě jen reklamace.
Paměti karty?Tak to potěší :( .Reklamace je na dlouho(min. týden bez počítače :( ).Ma cenu v součas. době kupovat novou kartu nebo čekat až vyjde nová řada?Jinak díky za odpověď
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Kdyby tejden :)
Ja bych tuhle dal do reklamace a nekde si sehnal za babku kartu do PCI jen pro chod PC :oops:
Nekdo to nema jen na hry,ze ano? :wink:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

danielT píše:
Thellwin píše:Něco odchází, možná paměti ... tady pomůže zřejmě jen reklamace.
Paměti karty?Tak to potěší :( .Reklamace je na dlouho(min. týden bez počítače :( ).Ma cenu v součas. době kupovat novou kartu nebo čekat až vyjde nová řada?Jinak díky za odpověď

Ja bych to vyresil jinak, dej ji do reklamacky ale rekni jim, ze tuhle kartu uz nechces a ze si vyberes jinou, ja to takhle udelal nedavno a misto X1600Pro jsem dostal 7600GST a jsem ted happy :)
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
danielT
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od danielT »

Jan Machalík píše:
danielT píše: Paměti karty?Tak to potěší :( .Reklamace je na dlouho(min. týden bez počítače :( ).Ma cenu v součas. době kupovat novou kartu nebo čekat až vyjde nová řada?Jinak díky za odpověď

Ja bych to vyresil jinak, dej ji do reklamacky ale rekni jim, ze tuhle kartu uz nechces a ze si vyberes jinou, ja to takhle udelal nedavno a misto X1600Pro jsem dostal 7600GST a jsem ted happy :)
To by bylo ideální, zkusim a uvidíme
danielT
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od danielT »

http://4um.ocguru.cz/showthread.php?p=630423 zda se ze nejsem sam, vypada to na podobny problem co mam ja, alespon podle toho screenu v prvnim postu(u me to vypadalo stejne kdyz jsem vcera zkousel hrat CoD2)
Phate
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phate »

tyhle problemy se resi automaticky reklamaci. Produkt nesplnuje to co ma delat = automaticka reklamace.

Kdyz si koupis auto a zacne ti zlobit prevodovka taky neresis jakej mit nejlepsi grif abys tam hodil kvalt ale jdes hned na garancku :roll:
Chillout...
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“