NX6600GT artefakty i ve 2D
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- danielT
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
NX6600GT artefakty i ve 2D
Problémy začaly při hraní CoDUO,začaly se objevovat svítící modré a žluté fleky na budovách a obloze.Následně se to začalo objevovat i ve 2D.Grafika není přetaktovaná a artefatkty(modré a žluté tečky o velikosti cca pixelu - náhodně přes celou obrazovku) se objevují(teď už zcela pravidelně) nezávisle na os a ovlad.(zkoušeno v Linuxu se stejným efektem).Teplota karty ve 2D cca 50°C.
- Thellwin
- Administrátor

- danielT
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kdyby tejden 
Ja bych tuhle dal do reklamace a nekde si sehnal za babku kartu do PCI jen pro chod PC
Nekdo to nema jen na hry,ze ano?
Ja bych tuhle dal do reklamace a nekde si sehnal za babku kartu do PCI jen pro chod PC
Nekdo to nema jen na hry,ze ano?
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

danielT píše:Paměti karty?Tak to potěšíThellwin píše:Něco odchází, možná paměti ... tady pomůže zřejmě jen reklamace..Reklamace je na dlouho(min. týden bez počítače
).Ma cenu v součas. době kupovat novou kartu nebo čekat až vyjde nová řada?Jinak díky za odpověď
Ja bych to vyresil jinak, dej ji do reklamacky ale rekni jim, ze tuhle kartu uz nechces a ze si vyberes jinou, ja to takhle udelal nedavno a misto X1600Pro jsem dostal 7600GST a jsem ted happy
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- danielT
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
To by bylo ideální, zkusim a uvidímeJan Machalík píše:danielT píše: Paměti karty?Tak to potěší.Reklamace je na dlouho(min. týden bez počítače
).Ma cenu v součas. době kupovat novou kartu nebo čekat až vyjde nová řada?Jinak díky za odpověď
Ja bych to vyresil jinak, dej ji do reklamacky ale rekni jim, ze tuhle kartu uz nechces a ze si vyberes jinou, ja to takhle udelal nedavno a misto X1600Pro jsem dostal 7600GST a jsem ted happy
- danielT
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
http://4um.ocguru.cz/showthread.php?p=630423 zda se ze nejsem sam, vypada to na podobny problem co mam ja, alespon podle toho screenu v prvnim postu(u me to vypadalo stejne kdyz jsem vcera zkousel hrat CoD2)
- Phate
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele: