Nero 6 alebo Nero 7

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Cus, vysel v CHIPu demo Nera7, tak jsem ho zkusil, nainstaloval a kazde, opakuji KAZDE DVD a CD co jsem chtel vypalit skoncilo s touto chybou : Write error, nespecifikicka chyba vypalovacky..., a medium v cudu.

Zkouseno v tehle kombinacich:

Na nforc4 IDE - Plextor PX4824, Plextor PX 716, Plextor PX 760 = chyby.
Pak jsem to dal na IDE PCI radic a stejny vysledek, chyby.

Nainstaloval jsem zpet Nero6 a opet vypaluju bez chyb. Mate take problemy s Nerem7?
MkvetosM
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MkvetosM »

zkus si to nero 7 stahnout z net jako demicko a pak si das akorat licencni cislo taj jak to mam ja 8-) 8-)
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

moje obstarozni HPcko je dosti naladove... zkousel jsem dve 7mickove verze (posledni 7.0.5.4).. po vypaleni CD-R nebo RW mi napise chybu ze se nezdarila fixace.. a mechanika porad pali.. klidne i 2 hodiny, dokdu nerestartuji nebo nevypnu pocitac.. pak de CDcko normalne precist :-) .. nejdou mi mazat CD-RW... v 6.6.xx jsem nemel problemy, ostatni 6tkove mely problemy s mazanim... fungovalo jenom full...
seTti
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seTti »

Nero 7 jsem vyzkoušel a stálo mě to asi 5 zkažených DVD z 20, které jsem pálil. Takže jsem sedmičku odstranil a už opět jsem spokojený uživatel staré dobré šestky :) . Sedmička je asi zabugovaná, nebo si neroznumí s Pioneerem DVR-109.
flukes
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flukes »

Vcera jsem zkousel Nero Recode a zatezuje mi to system na 100%, je to divne, dela vam to take?
CPU i7 10700k@5000/1.3V, Noctua NH-U12P SE2, Asus ROG STRIX Z490, SSD M.2 Samsung 970 EVO plus 1TB, HDD 3TB, 2TB, Patriot VIPER Steel 16GB DDR4 4400, GeForce RTX 2080 Ti Phoenix GS 11GB GDDR6, Pioneer BDR-0Ś09XLT, Samsung SH224, 22" LCD Acer XB252Q Predator, CoolerMaster HAF 942, EVGA 1000 P2
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @Ravenman »

tiez som mal Nero 7 a mal som sami problem , napriklad ukazoval uplne ine hodnoty zaplneneho disku CDRW a hlavna vec pri konverzi MP3 na CD audio mi audio sekalo v prehravaci ,este niekedy zlyhal zapis .Pocul som ze je to chybnym aspi driverom .Tolko ho vychvalovali a pripravovali a coraz vacsia verzia a coraz viac problemov .Vratil som sa ku Nero 6XXX a ziadny problem
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“