Poradte mi se slozenim PC sestavy

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

stehrob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stehrob »

hmm no de to ale az teda na grafiku ta je katastrofalni...do budoucna to uz nic nezvladne i kdyz se na tom nic hrat nebude...doporucil bych priplatit aspon 1000 na sice starsi ale spolehlivou gf6600gt v podani gigabytu
http://cybex.cz/Produkt.aspx?Type=Z&Prh ... -CAGG55020
to si myslim ze je vyhodna koupe-vynikajici pomer cena/vykon
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

neni mozny davat "nabuseny" procesor a k tomu shit grafiku... to radsi uber na prociku a prihod na grafarnu
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
hero
Nováček
Nováček

Příspěvek od hero »

no jde prave o to ze tenhle pocitac je ciste na praci do studia,bude se na tom jen delat muzika,grafiku bych tam nejradeji nedaval zadnou bohuzel musim ,protoze by mi ubirala vykon-opravte mne jestli se pletu,,,prave se ptam jestli tohle nutne zlo je postacujci na to aby mi to neubiralo vykon kompu,,navic v kompu se bude jen michat -mastrovat,,,vsechny zvuky polezou z externich hw syntetizeru+hw sampler, v compu se to bude davat dohromady,navic mame moznost este pripojit pres fx teleport muj stary komp atlon 1,8, no a cubase je fak hodne chytry programek takze z jednoho kompu toho slabsiho pobezi sekvencer-jednoduse reseno prehravac vsech zvuku a na druhem tom silnejsim bude mix kde se to bude secko michat
staci kdyz na tom pustim film,kdyz to bude hrat spatne neva))
inak teda k tem ostatnim komponentum nemate teda zadne velke vyhrady?ale jen velke)))) dikec
D.O.D.O
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D.O.D.O »

Bez grafickej karty by si toho asi veľa na monitore nevidel :-D ,
Inak keď to potrebuješ na muziku, tak je tá zostava v pohode
Otvorím NC, pozerám, vľavo disk C:, vpravo disk C:, pýtam sa, načo sú mi 2 disky C::??
Tak som jeden SFORMÁTOVAL :-)
Kollda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kollda »

patap píše:a co tenhle zdroj?? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34292
:lookround:
Tenhle zdroj nedopad v recenzi špatně, ale je trochu víc hlučnej. Nebudu sem psát značky zdrojů, ty už tady vyjmenoval Don, ještě možná Lg power.
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

no videl bych i lepsi zdroje za ty money... a uz sem rek i znacky :lol: :razz: fotr a nebo enermama
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“