Jakou herní myšku okolo 500, a klavesku okolo 300
- widoq
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kdyz na ni takhle kouknu, tak mi to prijde jasny. Presne jak nekdo rek, je to notebookarska klavesnice.

Kdyz kouknu, tak tam neni opora zapesti a je tam ten sirokej okraj pred klavesnici (jako u notebooku kvuli touchpadu, jen o neco uzsi) takze nejspis skoncis u toho, ze budes mit ruku v zapesti ve vzduchu nebo v nejakym pokroucenci, protoze na tom zapesti neudrzis...bude te tlacit ta hrana.

Kdyz kouknu, tak tam neni opora zapesti a je tam ten sirokej okraj pred klavesnici (jako u notebooku kvuli touchpadu, jen o neco uzsi) takze nejspis skoncis u toho, ze budes mit ruku v zapesti ve vzduchu nebo v nejakym pokroucenci, protoze na tom zapesti neudrzis...bude te tlacit ta hrana.
- Nerboard
- Začátečník

-
tuhle mam..koupil sem si ji jako set s myskou bezdratovou sadu a je naprosto supereS-Jay píše:Co rikate na tuhle???sice tam je hodne multimedialnich klaves ale je to ChiconyKód: Vybrat vše
http://www.obchod.cz/products_detail.php?kod_zbozi=00028772
klasika rozlozeni nic nezavadzia pri sipkach zadne nove rozlozeni klaves klasika
je super
Chicony rulezzz
- F1l1p
- Středně pokročilý

No, jako domněnky o něčem je jedna věc, ale jestli jsi četl můj příspěvek, tak jsi z toho musel pochopit, že jí mám doma -> tzn. žádný problém se zápěstím u ní nevzniká (kdyby jo, tak ji nikomu nedoporučím). Navíc se na se na ni píše úplně skvěle.widoq píše:Kdyz na ni takhle kouknu, tak mi to prijde jasny. Presne jak nekdo rek, je to notebookarska klavesnice.
- widoq
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- F1l1p
- Středně pokročilý

- maart
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- eS-Jay
- Nováček

-
- F1l1p
- Středně pokročilý

Ne, právě že ani ne. Já bych řekl, že zdvih tlačítek u té klávesnice je tak akorát mezi klávesnici u notebooku a standartní klávesnici. Nemusíš aspoň ty tlačítka tolik tolik promačkávat dolů, což ti může trochu pomoct, ale jak jsem řekl už předtím...musíš si chvíli zvykat a pak uvidíš, že to je lepší.eS-Jay píše:hele a neni to blby mit notebookarskou klavesnici na hrani?
- BadGuy
- Nováček

-
Notebookarska klavesnica
Ja som na notebooku Acer Travelmate 2350 (alebo tak nejak) presiel cele Call of Duty 1, CoD U.O. a Medal of Honor Allied Assault
Podla mna je klavesnica lepsia ako na klasickych, pretoze rychlejsie stlacas tlacitka (nemusis ich davat az tak velmi dolu ako uz bolo povedane). Na stlacenie tlacidla nepotrebujes vyvinut vela namahy, takze aj ked sme hrali na lanparty od 17:00 do 5:30 tak ani potom ruka nebolela
(a to nie som ziadny kemper!). Rychlejsie sa aj presuva prst nad klavesu, a celkovo som si istejsi, pri stlacani, lebo klavesa sa posuva po kratkej drahe.
To su moje pocity... Mozno niekto ma ine... Iba velmi zriedka sa mi stavalo, ze som si pomylil klavesu, ale to sa stava aj na klasickych klavesniciach..
BTW: Nepoznate nejake dobre, cisto notebookovske klavesnice? S cenou tiez tak pri zemi...
tx
Podla mna je klavesnica lepsia ako na klasickych, pretoze rychlejsie stlacas tlacitka (nemusis ich davat az tak velmi dolu ako uz bolo povedane). Na stlacenie tlacidla nepotrebujes vyvinut vela namahy, takze aj ked sme hrali na lanparty od 17:00 do 5:30 tak ani potom ruka nebolela
To su moje pocity... Mozno niekto ma ine... Iba velmi zriedka sa mi stavalo, ze som si pomylil klavesu, ale to sa stava aj na klasickych klavesniciach..
BTW: Nepoznate nejake dobre, cisto notebookovske klavesnice? S cenou tiez tak pri zemi...
MB Asus P5W DH Deluxe, CPU C2D E6600 @ 3GHz, RAM Corsair 2GB 5-5-5-15 @ 866MHz, VGA ASUS GF7300, HDD1 WD Raptor 76GB SATA, HDD2 Seagate 7200.7 200GB SATA, DWD-RW LG H12L, POWER Enermax Liberty 500W, and some cathodes and fans,,,
- fr33k
- Začátečník

-
Velmi dobre vzhledem k cene vychazeji ty herni A4techy:
http://vaga.rulez.cz/hw/?text=3-recenze ... game-mouse
Mel jsem je v ruce spolu napr. s G5 od Logitechu a ten rozdil v cene trosku nechapu.
http://vaga.rulez.cz/hw/?text=3-recenze ... game-mouse
Mel jsem je v ruce spolu napr. s G5 od Logitechu a ten rozdil v cene trosku nechapu.
- ceiks65
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: