Takže po dlouhé době zase update. Nějak jsem v poslední době neměl vůbec čas, takže jsem se k práci dostal až tenhle týden. Takže jsem konečně přilepil epoxidem plexisklo do bočnice, nastříkal a nalakoval madlo a zbylé dvě záslepky a udělal konečně koš na disky. Ten jsem sice nafotil, ale je to jen z webkamery, takže kvalita hnusná. Ale aspoň něco zatím. Nemám tu foťák, je v druhým bytě, takže pořádný fotky budou asi až na závěr.Aktuálně jsou tam nahozeny jen tři disky. Teď už zbývá jen přilepit epoxidem plexi u nápisů Blue Wind dole, dát zase celou case do kupy, a bude hotovo. Takže nejpozději příští týden by tu mohly být finální fotky.
Takže dnes jsem se konečně dostal k nafocení finální podoby case. Fotky jsou ale stejně foceny jen z ruky, takže na nějaký kvalitní budu muset vzít stativ. Ale pro skouknutí situace jak case ve finále vypadá to určitě stačí.
Ohledně toho madla......je to samozřejmě věc názoru, každý má jiný vkus!! Ale podle mě by tam víc sedlo to 12-ti centimetrové, místo toho 20-ti cm!! Nebo potom by ještě šlo udělat tohle uspořádání : http://www.mnpctech.com/Billethandle3.gif
Ale možností je samozřejmě víc a jak jsem řekl, je to hlavně věc názoru a vkusu!!
Ale jinak k celkový hodnocení :
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"
mne sa nenormalne paci to riesenie z diskami, si najlepsi umiestnovac diskov akeho mod som videl vyborny napad to bol. inak celkove vypada dost dobre, len sa mi zda prehnane hranaty. (ale asi len mne )
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
jo, vypadá velice dobře, dokonce se ti podařilo ten lak i kvalitně rozleštit, tedy z fotek to tak vypadá, takže super. Jen se musím přidat k těm názorům na to madlo...dvě menší by asi vypadalo mnohem lépe...
Díky všem za kladné ohlasy. Jinak k madlu: dvě malá jsem opravdu nechtěl, protože je to blbý na přenášení. Zkoušeli jste si někdo takovou skříň která váží 20kg přenášet na těch dvou madýlkách? já to zkoušel na jiné bedně, a je to fakt nepříjemný, člověk si to nese před nohama a pořád do toho kope. Takhle to vezmu jak tašku a jdu. Takže u mě je jasnou volbou jedno madlo na střed. To že nemuselo být tak velké je možná pravda, ale je to o zvyku a o nazoru jak pisete.
takutu EC mam aj ja .... necham sa inspirovat ...
madlo sa mi sice nepaci ale je lepsie to tahat v jednej ruke nez do toho kopat .... a predok od polovice nahor je "prazdny" nieco by tam bodlo... nejake "light blue" svetielko
zadne svetylko bych tam nedaval, spis jen nejake profesionalni logo!!
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Pěkný, není co dodat... čistá práce, dobrá myšlenka, perfektní provedení.
Akorát 2 věci mi vadí: to madlo je hnusný a podle mě by se mělo víc promyslet to okno v bočnici, protože je část nepodsvícená kvůli držáku na disky a mechaniky, zkus tam nacpat do rohu katodu a uvidíš, že to bude lepší...