USB sluchátka

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
whitex
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

USB sluchátka

Příspěvek od whitex »

Už několikrát jsem se snažil vyřešit tady problém stálého přepojování jacků do zvukovky...
Když jsem hledal nějaké rozbočovače, případně přepínací - které jsem samozřejmě nenašel, tak jsem našel USB sluchátka... Myslím že tato vychytávka by měla můj problém vyřešit...

Chtěl bych se zeptat těch co už to mají, jak jsou spokojení a na co si dát pozor... Jde mi o to, jak to vůbec v praxi funguje... Ty sluchátka hrajou pořád? Nebo se zapínají nějakým softem co běží na pozadí?

Jinak chtěl bych ty sluchátka i s mikrofonem, uvažuji ale nechat zapojený i klasický mikrofon ve stojanku normálně do zvukovky (růžovým jackem)... Ten stojánkový používám když skypuju s bratránkem, sedí nás totiž v tu chvíli u compu tak pět, tak to vždycky nějak nasměruju, heh... Jde mi o to, jestli bude snímat vždy jeden, nebo vždy oba, popř. jestli se to dá upravit... Maximálně bych moh zakázat ten na zvukovce - to by asi šlo...

Na závěr připojuji link na jedny co se mi docela líbily - i cenově... Představoval bych si něco kolem toho pětikila, popř. něco přes... Hlavně ale ať něco vydrží... Měli jsme ve škole poměrně kvalitní sluchátka s mikrofonem, cenu neodhadnu, ale za chvíli odpadaly pěnovky jak ze samotných sluchátek, tak i s mikrofonu... Toho bych se nerad dočkal

http://www.barbone.cz/?stiid=53745&strs ... %20HS-4070
Almighty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Almighty »

Tak ještě se vrátím k těm hubům, namátkou jsem našel jeden na czc
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37762 je tam i druhej ve stejný kategorii, pokud by ti to přišlo moc drahý tak si myslím není problém koupit pár konektorů a páčku a něco si doma ubastlit.

Jinak ty sluchátka se budou chovat jako další zvukovka(aspoň mi tohle řešení přijde nejreálnější), takže si budeš muset ve win vybrat kterou zvukovku používat a pak to přepínat, u některých aplikacích se dá upřednostňovaná zvukovka nastavit nezávisle na os.
[CPU:] Intel Core 2 Duo E4300 + CM Hyper 212+ [MB:] Asus P5Q PRO [RAM:] 2x A-data 1GB 800Mhz +2x A-data 2GB 800Mhz [GK:] GIGABYTE N26OC-896I [HDD:]Samsung 1TB + Seagate Barracuda 7200.10 320GB (16MB) Sata II [DVD-RW:] LG GSA-4165 [PSU:] Enermax Liberty EL400AWT 400W [Case:] Thermaltake Soprano [Monitor:] LG Flatron W2600HP-BF [Myš:] Logitech G500 [Klávesnice:] MS Natural Ergonomic Keyboard 4000 V1.0 [Repro:] Creative Inspire 4.1 4400 [Sluchadla:] Koss SB/45; Koss Porta Pro
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

pokud vim tak takhle fungovaly treba jedny reproduktory od Microsoftu, tusim ze v 99tem roce jsem na ne cetl recenzi, zapojily se do USB a prez software se digitalne zvuk ze zvukove karty prenasel do USB repro. tohle by melo byt funkcne to same. jen naroky na CPU byly vetsi jinak zadne jine problemy.
whitex
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whitex »

jj, dík moc... :)
pHp
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pHp »

Jednoduchej, ale kvalitní přepínač:
http://www.headphones.cz/inshop/scripts ... 2&level=88